Ювелірне печиво від Моніки
Складові:
2 шматочки масла
1/2 склянки органічного цукру від Wholesome Sweeteners
1 1/2 склянки звичайної сукна борошна
Щіпка морської солі
1/2 склянки промитої і нарізаної вишні
1/2 склянки подрібненого мигдалю
1/2 склянки нарізаних цукатів
спосіб:
Розігрійте духовку до 325 градусів за Фаренгейтом. Змішайте масло і цукор, потім додайте борошно і сіль і половину порції вишні, мигдалю і цукатів. Злегка замісити і остуджують протягом 15 хвилин.
Розкачайте прямокутник товщиною ¼ дюйма і наріжте невеликими шматочками, приблизно по 1 дюйм. Помістіть шматочки на змащене деко і прикрасьте їх вишнею, мигдалем і цукатами.
Підправте злегка виделкою і випікайте близько 20 хвилин до світло-золотистого кольору, але не до коричневого. Помістіть печиво обережно на решітку, щоб воно охололи.