Імбирно-цитрусові печива від Маркуса
Схожі на імбирні, але соковитіше і краще жують.
1 чайна ложка меленого імбиру
1/4 чайної ложки меленої гвоздики
1/2 чайної ложки меленої кориці
1/2 чайної ложки меленого кардамону
3 1/2 чашки просіяного невибіленої борошна для будь-якої випічки
1 столова ложка харчової соди
1 чайна ложка морської солі
1/2 чайної ложки свіжомеленого білого перцю
1 1/4 пачки несолоного вершкового масла кімнатної температури
1 чашка сирого тростинного цукру від Wholesome Sweeteners
1/2 чашки натурального світло-коричневого цукру від wholesome Sweeteners
2 великих натуральних яйця від птахів бесклеточного змісту
3/4 чашки натуральної патоки від Wholesome Sweeteners
1 чашка тонко порізаної зацукрованої цедри цитрусових
Нагріти духовку до 180 С.
Викласти папір для випічки на два дека.
Підсмажити, помішуючи, імбир, гвоздику, корицю і кардамон в невеликій сковорідці на середу вогні 2-3 хвилини до появи аромату. Зняти з вогню. У мисці змішати борошно, підсмажені спеції, соду, сіль і білий перець. У великій мисці електричним міксером розмішати масло і обидва види цукру до отримання легкої пишної маси. Додати по одному яйця. Добре збити. Збиваючи, додати патоку. Поступово додати борошняну суміш, збиваючи. Додати зацукровану цедру. Столовою ложкою викласти тісто на деко, залишаючи проміжки по 5 см. Випікати 10-12 хвилин до появи відчувається при дотику скоринки. Остуджувати 2 хвилини, перекласти на дротяну решітку і дати охолонути остаточно. Зберігати в непроникною упаковці до 1 місяця. Розраховано на 5-12 штук.