- З 1947 р
- Унікальний, запатентований Ultimine ™
- Легко вбирається
- Дбайливо впливає на шлунок
- Сертифікований продукт без глютену
- Без ГМО, сертифікований NSF
- Халяль
- Не містить глютену, пшениці і молочних продуктів
- Підходить для веганів
- Кошерний Парве
- Харчова добавка
Бродіння їжі - Давня історія Харчове ферментоване залізо Коджі Solgar® містить 27 мг заліза, укладеного в кодзі в результаті природного процесу ферментації.
Кодзі, міцно пов'язаний з японською культурою впродовж більше 2000 років, довгий час використовувався для виробництва оцту, соєвого соусу і місо. Кодзі, японський термін для «культивованих зерна», походить від закваски, вирощеної на рисі. У міру дозрівання і ферментації кодзі залізо вводиться в суміш і природним чином зберігається в клітинах культури Коджі. Пізніше його збирають, щоб забезпечити ніжний, збагачений джерело заліза.
Грунтуючись на побоюваннях з приводу потенційної високій швидкості надходження заліза, яка може привести до окислювального стресу, бажаний повільний, але легко біодоступний джерело заліза. ♦ Клінічно показано, що це залізо з більш повільним вивільненням має повільну і стабільну швидкість всмоктування в кровотік в порівнянні з найбільш часто використовуваних додатковим джерелом елементарного заліза.
Кожному живому організму залізо потрібно для виконання ряду важливих функцій. Цей мікроелемент сприяє нормальному виробництву червоних кров'яних тілець, відіграє ключову роль у використанні енергії та синтезі нейротрансмітерів і є важливим компонентом гемоглобіну, білка, що переносить кисень, необхідний для паливних клітин. Отримання потрібної кількості заліза дуже важливо. Тривале неадекватне споживання заліза при відсутності ретельного контролю може призвести до залізодефіцитної анемії. Фактично, недавні дієтичні рекомендації США визначають залізо як поживна речовина, що викликає заклопотаність у жінок дітородного віку.
Харчове ферментоване залізо Коджі від Solgar® відрізняється ... поставляє Ultimine ™, унікальну, запатентовану форму заліза з більш повільним вивільненням. Ферментоване залізо Кодзі проводиться природним способом, при якому залізо вводиться в матеріал Кодзі, і залізо фактично поглинається і зберігається культурою Кодзі. Завдяки ферментації на основі харчових продуктів Solgar® Koji забезпечує більш повільне вивільнення заліза, ніжне для шлунка.
♦ Як показано в одному неопублікованому звіті (n = 16)