- Zoi Research Комплекс для підтримки розумових функцій
- Минулі клінічні дослідження рослинні інгредієнти для поліпшення пам'яті і здоров'я когнітивної системи *
- Корінь шоломниці китайського і серцевина акації
- бакопа Bacopin®
- Гінко білоба
- L-теанін Suntheanine®
- Запатентований комплекс для підтримки розумових функцій
- Запатентована суміш для кращого всмоктування
- Продукт виробляється на підприємстві, що має сертифікацію cGMP
- гіпоалергенна формула
ZOI Research займається клінічними дослідженнями рослинних інгредієнтів, призначених для вирішення конкретних завдань, щоб підтримувати стан здоров'я на оптимальному рівні.
Zoi Research Комплекс для підтримки розумових функцій містить такі рослинні компоненти, як корінь шоломниці китайського, серцевина акації, бакопа Bacopin® і гінкго (Ginkgo biloba) в поєднанні із запатентованим комплексом для підтримки розумових функцій з L-теаніном Suntheanine®, а також запатентованої сумішшю для кращого всмоктування, розробленими для поліпшення пам'яті і здоров'я когнітивної системи. *
Корінь шоломниці китайського і серцевина акації
Як показали дослідження, поєднання кореня шоломниці китайського (Scutellaria baicalensis) з серцевиною деревини і корою акації катеху (Acacia catechu) може володіти протизапальними і антиоксидантними властивостями, які сприяють поліпшенню пам'яті і допомагають підтримувати нейрокогнітівного функції. *
бакопа Bacopin®
Bacopa monniera була визнана аюрведичні цілителями ефективним тонізуючим засобом для мозку. Bacopin® - це екстракт преміальної якості, в якому сконцентровані біоактивні сполуки, властиві тільки рослині бакопа. Згідно з дослідженнями, ці сполуки (бакозіди) відповідають за поліпшення роботи пам'яті і пов'язаних з нею функцій. * Їм також приписують здатність підвищувати ефективність передачі нервових імпульсів, що, в свою чергу, посилює пам'ять і когнітивні здібності. *
Гінко білоба
Ginkgo biloba є одним з найбільш вивчених рослинних інгредієнтів в світі. Дослідження показали, що гінкго покращує кровопостачання мозку. * Доведено, що нормальний кровообіг в головному мозку робить благотворний вплив на пам'ять і когнітивну функцію. *
L-теанін Suntheanine®
L-теанін - це амінокислота, що отримується з листя зеленого чаю. Згідно з дослідженнями, L-теанін може забезпечити відпочинок, при цьому підтримуючи організм в стані готовності. * Поєднання зібраною розслабленості і спокійною зосередженості робить цей ноотроп улюбленим засобом для тих, хто хоче поліпшити когнітивні здібності і знизити рівень стресу. Suntheanine® - це запатентована формула з чистим L-теаніном преміальної якості.
Запатентований комплекс для підтримки розумових функцій
Листя центелли азіатської (Centella asiatica) ᆞ L-теанин Suntheanine® ᆞ соєвий лецитин ᆞ листя розмарину (Rosmarinus officinalis) ᆞ соєвий протеїн ᆞ екстракт рисових висівок (Oryza sativa)
Запатентована суміш для кращого всмоктування
Екстракт чорного перцю BioPerine® (Piper nigrum) ᆞ Екстракт кореня імбиру (Zingiber officinale) ᆞ Плоди довгого перцю (Piper longum) ᆞ насіння чорного перцю (Piper nigrum) ᆞ Суміш травних ферментів Digezyme® (амілаза, протеаза, ліпаза, целлюлаза і лактаза) ᆞ пробиотик Lactospore® (Bacillus coagulans)
гіпоалергенна формула
При виробництві даного продукту не використовуються молоко, яйця, риба, молюски та ракоподібні, арахіс, деревні горіхи, пшениця і соя.
попередження
Зберігати в недоступному для дітей місці. Перед початком застосування біологічно активних добавок вагітні або жінки-годувальниці, особи, які страждають хронічними захворюваннями, особи похилого віку, неповнолітні, пацієнти, що приймають рецептурні препарати (наприклад, антикоагулянти), а також
особи, у яких діагностовано захворювання, повинні проконсультуватися з лікарем, фармацевтом, натуропатом або іншим кваліфікованим медичним фахівцем.
Продукт герметично упакований в цілях безпеки. Не застосовувати препарат, якщо захисна мембрана пошкоджена або відсутня. Рекомендується зберігати при контрольованій кімнатній температурі від 20 до 25 °° C (від 68 до 77 °° F). Неналежні умови зберігання, наприклад, тривале перебування під прямими сонячними променями, висока температура і вологість, можуть з часом привести до погіршення якості продукту.