- Наука - Інновації - Якість - Результати
- Professional Grade добавки
- Підвищує розумову концентрацію
- Могутній Джерело енергії
- покращує склад тіла Гарантований
- Якість - чистота і потенція Випробувано
- дієтичні
- цГМФа Registered Facility
- Кожен лот лабораторний
- Vegan
- глютен Випробувано
Таурин є умовно незамінною амінокислотою. За часів крайнього фізичного виснаження, добавка рекомендується, і була встановлена, має такі переваги.
покращує спортивні результати: Дослідження Відповідали в FASEB знайшла кілька вправ пов'язаного переваги таурину. Supplementation поліпшені скелетні функції і за умови, ефект збудливий.
Підвищує розумову концентрацію: Таурин виступає в якості метаболічного передавача і має важливе значення для метаболізму мозку. Він також може допомогти стабілізувати мембрани клітин в головному мозку і серці.
Регулює мінеральний баланс: Таурин регулює воду і мінеральні солі в крові. Його здатність регулювати електролітний баланс допомагає запобігти судоми м'яз.
підсилює скорочення м'язів: Таурин підвищує здатність м'язів генерувати силу, збільшуючи поглинання і вивільнення кальцію прасок.
Діє як стільниковий Volumizer: Подібно креатин, таурин витягує воду в м'язових клітинах і діє як клітина Volumizer; в свою чергу, залучає додаткові поживні речовини для відновлення і росту; збільшення обсягу клітин і підвищення м'язової повноти.
грати роль у виробництві оксиду азоту: Виробництво окису азоту має вирішальне значення для кровотоку для більшого припливу кисню і доставки поживних речовин. Цей механізм може посилити тренування сесії і привести до більш суворої тренуванні.
покращує склад тіла: Клінічне дослідження, в якому надмірна вага і огрядних чоловіків отримували 3 г Таурин в день протягом 7 тижнів спостерігалося значне зниження рівнів сироваткового жирних кислот, а також загальне зниження ваги тіла.
У дослідженні, проведеному на зв'язку між дефіцитом таурину і ожирінням у мишей, дослідники виявили, що збільшення таурину в організмі призводить до більшої швидкості використання енергії та скорочення накопичення жиру.