- Zoi Research Стрес Підтримка
- Клінічно вивчені ботанічні засоби для підтримки фокусу і психічного благополуччя *
- Suntheanine® L-Theanine
- Сенсоріл® Ашваганда
- Вітамінний комплекс
- Запатентована суміш підтримки стресу
- Запатентована абсорбційна суміш
- Вироблено відповідно до cGMP
- Сформульований бути гіпоалергенним
ZOI Research присвячена просуванню оптимального здоров'я за допомогою клінічно вивчених ботанічних інгредієнтів, розроблених для вирішення конкретних проблем.
Zoi Research Stress Support підтримує Suntheanine® L-Theanine, Sensoril® Ashwagandha і вітамінний комплекс B в поєднанні з фірмовою сумішшю для зняття стресу, а також фірмовою абсорбційної сумішшю, розробленої для підтримки зосередженості і психічного благополуччя. *
Suntheanine® L-Theanine
L-Theanine - це амінокислота, знайдена в листі зеленого чаю, і дослідження показують, що він може сприяти розслабленню, зберігаючи стан неспання. * Комбінація спить розслаблення і спокійного фокуса робить цей ноотропний напій улюбленим для тих, хто хоче поліпшити когнітивні функції і зменшити стрес. , Suntheanine® - це запатентована форма чистого L-теаніна вищого сорту.
Сенсоріл® Ашваганда
Ashwagandha зроблений з листя і коренів ботанічного Withania Somnifera. Ашвагандха визнаний адаптогеном і був вивчений на його вплив на регуляцію гормонів стресу, допомагаючи справитися з симптомами, пов'язаними з тривогою, а також на його підтримку збалансованої енергії. * Sensoril® - це запатентована екстракція ашваганди, вироблена для забезпечення високого рівня біоактивні сполуки, унікальні для Withania Somnifera.
Вітамінний комплекс
Тіамін (вітамін В1) ᆞ Рибофлавін (вітамін В2) ᆞ Ніацин (у вигляді Ніацинамід) ᆞ Вітамін В6 (у вигляді гідрохлориду піридоксину) ᆞ Фолієва кислота (у вигляді фолієвої кислоти) ᆞ Вітамін В12 (у вигляді метилкобаламина) ᆞ Біотин ᆞ Пантотеновакислота ( у вигляді D-кальцію кальцію) ᆞ холін (як бітартрат холіну) ᆞ цинк (як пиколинат цинку)
Запатентована суміш підтримки стресу
Порошок кореня Елеутера (Eleutherococcus senticosus) ᆞ Порошок трави ашваганди (Withania somnifera) ᆞ Порошок кореня родіоли (Rhodiola rosea) ᆞ Інозітол ᆞ PABA (пара-амінобензойна кислота)
Запатентована абсорбційна суміш
Bioperine® Екстракт чорного перцю (Piper nigrum) Extract Екстракт кореня імбиру (Zingiber officinale) ᆞ Довгий перець (Piper longum) ᆞ Насіння чорного перцю (Piper nigrum) ᆞ Ферментна суміш Digezyme® (амілаза, протеаза, ліпаза, целлюлаза і лактаза) Pro Пробиотик Lactospore® (Bacillus coagulans)
Сформульований бути гіпоалергенним
Не справляється з молоком, яйцями, рибою, ракоподібними, арахісом, горіхами, пшеницею або соєю.
Інші інгредієнти
Модифікована целюлоза (рослинна капсула), мікрокристалічна целюлоза, стеаринова кислота, стеарат магнію, масло перцевої м'яти.
Зареєстровані торгові марки Sabinsa Corp; Sensoril® захищені патентами США № 6,153,198 і 6,713,092 і є торговою маркою Natreon, Inc .; Suntheanine® є зареєстрованим товарним знаком Taiyo International, Inc.
При виробництві не використовуються молоко, яйця, риба, молюски та ракоподібні, арахіс, деревні горіхи, пшениця, соя. Виробляється на незалежному підприємстві ,, відповідному стандартам cGMP, де також можуть оброблятися інші продукти, що містять ці алергени або інгредієнти.
Попередження
Зберігати в недоступному для дітей місці. Перед початком застосування біологічно активних добавок вагітні або жінки-годувальниці, особи, які страждають хронічними захворюваннями, особи похилого віку, неповнолітні, пацієнти, що приймають рецептурні препарати (наприклад, антикоагулянти), а також особи, у яких діагностовано захворювання, повинні проконсультуватися з лікарем, фармацевтом, натуропатом або іншим кваліфікованим медичним фахівцем.
Продукт герметично упакований в цілях безпеки. Не застосовувати препарат, якщо захисна мембрана пошкоджена або відсутня. Рекомендується зберігати при контрольованій кімнатній температурі від 20 до 25 °° C (від 68 до 77 °° F). Неналежні умови зберігання, наприклад, тривале перебування під прямими сонячними променями, висока температура і вологість, можуть з часом привести до погіршення якості продукту.