Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Вівсяна мука без глютену Bob's Red Mill 623 г

Немає в наявності
Артикул: BRM-00377
451 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт, щоб додати товар в список очікуваних
Характеристики
Форма випуску Порошок
Сертифікати та дієта Без глютену, Без пшениці, Кошерний продукт
Спосіб Від 2000 грн*
Кур'єр по м. Київ безкоштовно
Адресна доставка безкоштовно
безкоштовно
безкоштовно

Детальніше про доставку

Вид оплати Умови
Готівка оплата при отриманні
Банківська карта оплата картою через сервіси Privat24 та LiqPay
Каса банку або термінал переказ оплати через касу банку або термінал самообслуговування Приватбанк
  • Контроль термінів придатності;
  • Повернення коштів при відмові;
  • Тільки оригінальна продукція.

  • Перевірка чистоти
  • Якість преміум класу
  • Не містить пшениці
  • Не містять молочних продуктів
  • Повністю натуральний продукт
  • Ви можете самі переконатися в якості нашої продукції
  • 40 г або більше 100% цільних зерен в кожній порції
  • Вживайте не менше 48 г цільних злаків в день
  • кошерна продукція

Безглютеновая борошно з цільного вівса від Bob's Red Mill є прекрасним способом додати корисний цілісний овес в випічку. Наша борошно є прекрасним джерелом харчових волокон і білка. У поєднанні з іншого безглютенової борошном, борошно з вівса надає приємний аромат і збільшує поживну цінність випічки.

Рекомендації по Застосуванню

Батончики з вівсяної муки з малиною

1/2 склянки (1 пачка) розтопленого несолоного масла або негідронізірованного маргарину (Earth Balance)
2 ч.л. чистого безглютенового екстракту ванілі, розділити на 2 порції
1 стакан Безглютенові борошна з цільного вівса від Bob's Red Mill
1 стакан Безглютенові вівсяних пластівців від Bob's Red Mill
1/2 склянки цукру
1 -1/2 ч.л. ксантанової камеді
1 ч.л. пекарського порошку
1 ч.л. тертої цедри лимона
0,5 ч.л. морської солі
2/3 склянки малинового джему або консервованої малини

Нагрійте духовку до 190 ° С. Змастіть жиром деко розміром 20 х 20 см. У страві середнього розміру змішайте розтоплене масло і 1 ч.л. ванілі. Помішуючи додайте борошно, пластівці, цукор, ксантанову камедь, пекарський порошок, цедру лимона і сіль і перемішайте до отримання однорідної маси. Викладіть рівномірним шаром 1 стакан вівсяної суміші на деко. Змішайте залишилася ложку ванілі з малиновим джемом до однорідної консистенції, потім розподіліть по тесту. Посипте джем залишилися вівсяними пластівцями, потім поплескайте, щоб верхній шар став гладким і рівним. Випікайте 20-25 хвилин або поки верхній шар не стане злегка коричневим і твердим. Охолодіть батончики, залишивши їх на деку на решітці на 30 хвилин. Поріжте на 16 квадратів і подавайте кімнатної температури. Вихід: 16 батончиків.

Примітка: Цей рецепт можна приготувати з продуктів без вмісту глютену, молочних продуктів і яєць. Його можна готувати без сої, використовуючи маргарин Earth Balance без сої. У ньому також немає горіхів, за бажанням ви можете додати 0,5 склянки подрібнених волоських горіхів в вівсяну суміш.

інші Інгредієнти

Цільнозерновий овес.

Виробляється на підприємстві, яке також використовує горіхи і соя.

склад
Розмір порції: 1/3 чашки (40 г) сухий
Порцій в упаковці: 15 (на 22 унції)
Кількість на порцію % Від добової потреби *
калорії 160
Калорії з жирів 25
всього жирів 3 г 4%
насичений жир 0,5 г 3%
Транс-жири 0 g
холестерин 0 мг 0%
натрій 0 мг 0%
всього вуглеводів 26 г 9%
дієтичне волокно 4 г 17%
Sugars 0 g
білка 7 г
Вітамін А 0%
Вітамін С 0%
кальцій 2%
Залізо 10%
* Відсоток денної норми заснований на дієті в 2000 калорій. Ваші щоденні значення можуть бути вище або нижче залежно від ваших потреб в калоріях.
калорії: 2000 2500
всього жирів Менше ніж 65 г 80 г
Sat Fat Менше ніж 20 г 25 г
Cholest Менше ніж 300 мг 300 мг
натрій Менше ніж 2,400 мг 2,400 мг
всього Carb 300 г 375 г
волокно 25 г 30 г
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору