Основні інструкції з приготування
Плита: промийте квасолю перед приготуванням. Покладіть 1 склянку бобів у велику каструлю з 3 склянками води та 1 чайною ложкою солі. Доведіть до кипіння, потім зменшіть вогонь, накрийте кришкою і готуйте до готовності близько 90 хвилин; добре злити.
Повільноварка: промийте квасолю перед приготуванням. Покладіть у мультиварку 1 склянку квасолі, 3 склянки води та 1 чайну ложку солі. Накрити кришкою і варити на слабкому вогні 5:00 або на сильному 3:00; добре злити.
Мультиварка: промийте квасолю перед приготуванням. Покладіть 1 склянку квасолі, 3 склянки води та 1 чайну ложку солі в каструлю мультиварки. Встановіть клапан на герметизацію. При ручному налаштуванні та високому тиску встановіть на 35 хвилин. Природне скидання тиску; добре злити.
Примітка. Щоб скоротити час приготування, замочіть на ніч 1 склянку квасолі у 3 склянках води та 1 чайній ложці солі. Злийте воду і дотримуйтесь інструкцій з приготування, наведених вище.
~ На 4 порції.