Звичайна паста
1 1/2 склянки борошна для макаронних виробів із семоліни Bob's Red Mill®
1/2 чайної ложки солі
2 яйця, збиті
2 столові ложки води
2 столові ложки оливкової олії
На чистій робочій поверхні змішайте манку та сіль. Зробіть поглиблення в центрі і влийте яйця, воду та олію. Змішайте руками або скребком для тіста, щоб вийшло тісто круте.
Місити 10 хвилин або поки|доки| тісто не стане гладким і еластичним. Не повинно бути сухих або потрісканих країв. Оберніть тісто рушником або помістіть у поліетиленовий пакет та дайте постояти 20 хвилин.
На злегка посипаною мукою|борошном| поверхні розкотіть до бажаної товщини і наріжте за бажанням або дотримуйтесь інструкцій виробника з використання макаронної машини.
Доведіть до кипіння велику каструлю із підсоленою водою. Додати макарони та варити 3–5 хвилин до готовності.
Примітка: при приготуванні лазаньї не потрібно варити макарони.
на 6 порцій.