Вівсяна крупа з серцем, жувальної текстурою і горіховим смаком відмінно підходить для зернових мисок, салатів, рагу і гарячих злаків. Подрібніть в вівсяної борошні домашню млин, щоб створити чудову випічку.
Любі друзі,
Я завжди вірив, що їжа - це більше, ніж просто їжа, більше, ніж сума її поживних речовин. Їжа - це загальний досвід. Це спогади. Це любов. Протягом останніх 40 років я ставив перед собою завдання пропонувати нашим клієнтам широкий вибір корисних і смачних продуктів, і я пишаюся й смиряюся тим, що багато людей довіряють нам. Спасибі за те, що принесли Боба Червона Млин в свій будинок.
За ваше здоров'я, Боб Мур
Рекомендації щодо застосування
Основні інструкції з приготування
Плита: довести до кипіння 2 літри води в каструлі з 1 ч. Ложкою солі. Додайте 1 чашку промитого вівсяної крупи, знову доведіть до кипіння, потім зменшіть вогонь до середнього і варіть на повільному вогні близько 30 хвилин. Злийте воду для приготування їжі, потім подайте.
Повільна плита: Помістіть 1 стакан промитої вівсяної крупи, 3 чашки води і 1 чайну ложку солі в повільну плиту. Накрити кришкою і варити на повільному вогні 5 годин або на високому 2 години. Злити зайву воду і подавати.
Мультиварка: помістіть 1 чашку промитого вівсяної крупи, 3 чашки води і 1 ч. Ложку солі в каструлю мультиварки. Встановіть клапан на ущільнення. На ручне налаштування і високий тиск встановіть на 14 хвилин. Швидко скиньте тиск. Злити зайву воду і подавати.
Робить 4 порції.
інші інгредієнти
Органічна цільнозерновий вівсяна крупа.
попередження
Зберігати в прохолодному сухому місці.