Основні способи приготування
На плиті. Доведіть до кипіння підсолену воду. Повільно всипте крупу, зменшіть вогонь до помірного і варіть періодично помішуючи протягом 8 хвилин. Зніміть з вогню та дайте настоятися 2 хвилини.
Порції | Сухий сніданок | Вода | Сіль |
1 порція | 1/4 чашки | 3/4 чашки | дрібка |
2 порції | 1/2 чашки | 1 1/2 чашки | 1/8 ч. л. |
3 порції | 3/4 чашки | 2 1/4 чашки | 1/4 ч. л. |
4 порції | 1 чашка | 3 чашки | 1/2 ч. л. |
У печі печі. Змішайте 1/4 чашки крупи, 1 чашку води і щіпку солі в мисці, що підходить для використання в мікрохвильовій печі. Як слід розмішайте. Готуйте у печі з інтервалами 30 секунд, перемішуючи після кожного інтервалу. Дати постояти 2 хвилини.
~ Кількість на 1 порцію.
У повільноварці. Змішайте 3 чашки води, 1 чашку крупи та 1 чайну ложку солі в повільноварці. Як слід розмішайте. Закрийте довговарку та варіть у режимі несильного режиму 3–4 години або у режимі сильного режиму 1–2 години. Добре перемішайте та подавайте.
~ Кількість на 4 порції.
Після відкриття упаковки рекомендується зберігати в охолодженому або замороженому вигляді.