Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Bob's Red Mill, Суміш ванільно-жовтого торта, 19 унцій (539 г)

Під замовлення 9-14 днів
Артикул: BRM-11466
513 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки
Замовити швидко
Характеристики
Форма випуску Суміші
Спосіб Від 2000 грн*
Кур'єр по м. Київ безкоштовно
Адресна доставка безкоштовно
безкоштовно
безкоштовно

Детальніше про доставку

Вид оплати Умови
Готівка оплата при отриманні
Банківська карта оплата картою через сервіси Privat24 та LiqPay
Каса банку або термінал переказ оплати через касу банку або термінал самообслуговування Приватбанк
  • Контроль термінів придатності;
  • Повернення коштів при відмові;
  • Тільки оригінальна продукція.

Опис

  • Не містить глютен
  • Компанія, що належить співробітникам
  • За ваше добре здоров'я ®
  • Не містить глютен
  • Кошерне Парево

Любі друзі,

Думаю, всі погодяться, що в ароматі домашнього торта, що виходить із духовки, є щось чарівне. Але в сьогоднішньому завантаженому світі може бути важко знайти час, щоб приготувати щось особливе, особливо якщо ви дотримуєтесь безглютенової дієти. Ось чому ми створили лінійку чудових сумішей без глютену, які можна приготувати за лічені хвилини та які пропонують традиційний смак та текстуру випічки, на якій ви виросли. Змішайте партію сьогодні та насолоджуйтесь частуванням, яке вам подобається їсти!

За ваше добре здоров'я,

Боб Мур

Рекомендації щодо застосування

Кекс

3 яйця

1/2 склянки розтопленого вершкового масла чи олії

1/2 склянки води

1 пакет Bob's Red Mill® Суміш для жовтого та ванільного торта без глютена

Розігрійте духовку до 325°F. Форми для випікання змастити олією та викласти пергаментним папером.

У чаші міксера змішайте яйця, топлене вершкове або олію та воду протягом 30 секунд на середньому рівні. Додайте|добавляйте| суміш для випічки, потім збивайте 60 секунд на середній швидкості, зіскребаючи лопаткою зі стінок миски. Поступово розподіліть тісто між сковорідками і гладкими поверхнями за допомогою лопатки.

Поставте сковороди на відстані 3 дюйми один від одного на середній решітці духовки. Зверніться до параметрів розміру та форми, щоб дізнатися відповідний час випікання, і випікайте, доки зубочистка, вставлена ​​в центр, не вийде чистою. Остудити коржі у формах на ґратах 15 хвилин. Проведіть гострим ножем по краях, щоб коржі послабили, потім переверніть на окремі тарілки, щоб повністю охолонути перед глазур'ю.

інгредієнти

Цукор, картопляний крохмаль, борошно з тапіоки, цільнозернове борошно з сорго, розпушувач (монокальційфосфат, харчова сода, кукурудзяний крохмаль), сіль, ксантанова камедь, натуральний ванільний порошок (цукор, кукурудзяний крохмаль).

Інформація про добавки
Розмір порції: 1/4 склянки суміші (50 г)
Обслуговування у контейнері: близько 11
Кількість на порцію %Денна норма*
Калорій 180
Усього жирів 0 г 0%
Насичений жир 0 г 0%
Транс-жири 0 г
Холестерин 0 мг 0%
Натрій 220 мг 10%
Усього вуглеводів 45 г 16%
Дієтична клітковина 0 г 0%
Усього цукрів 24 г
Включає 24 г доданих цукрів 48%
Протеїн 0 г
Вітамін Д 0 мкг 0%
Кальцій 70 мг 6%
Залізо 0 мг 0%
Калій 21 мг 0%
*% Добових значень показує, скільки поживних речовин у порції їжі сприяє щоденному раціону. 2000 калорій на день використовуються для загальних рекомендацій щодо харчування.
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору