- Час приготування 11 хвилин, Al Dente 9 хвилин
- Висушений протягом 9 годин сертифіковано
- Для макаронних виробів найвищої якості
- Повільна сушка
- Крупнозерниста манна крупа
- Холодна гірська вода
- Бронзова текстура
- Збагачений макаронний продукт
- Кошерний
- Якість нашої пасти сертифікована
- Без ГМО - інгредієнти, які не отримані за допомогою генної інженерії *
- EPD - Екологічна декларація продукції
- Сертифікований продукт - DNV • GL
Від батька до сина
З 1886 року ми несемо важливу відповідальність за безкомпромісне збереження традицій якості макаронних виробів з використанням тих самих методів обробки, які були встановлені 130 років тому. Це дозволяє нам приносити справжнє задоволення від італійської кухні до столів по всьому світу.
1 - Повільне висихання
Як записано в енциклопедії Treccani, в 1889 Філіппо Джованні Де Чекко винайшов першу низькотемпературну систему «повільного висихання». Ми досі використовуємо той самий метод, щоб максимально зберегти природний смак та аромат пшениці, а також природний колір нашої манної крупи для отримання макаронних виробів найвищої якості.
2 - Крупнозерниста манна крупа
Ми використовуємо тільки крупнозернове борошно з манної крупи, щоб зберегти цілісність глютена і отримати макаронні вироби, які завжди є Альденте.
3 - Холодна гірська вода Маджелла
Ми робимо тісто виключно з холодної води з гір Маджелла за температури нижче 59°F, що забезпечує ідеальну твердість при приготуванні.
4 – Текстура, намальована бронзою
Ми виготовляємо нашу пасту з бронзовими витяжними пластинами, щоб забезпечити ідеальну пористість для кращого захоплення соусу.
* Продукти, виготовлені з інгредієнтів, не створених методами генної інженерії, відповідно до процесу, підтвердженого DNV GL.