Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

De Cecco, Fusilli No. 34, 1 фунт (453 г)

Під замовлення 9-14 днів
Артикул: DEC-07034
427 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки
Замовити швидко
Характеристики
Форма випуску Порошок
Спосіб Від 2000 грн*
Кур'єр по м. Київ безкоштовно
Адресна доставка безкоштовно
безкоштовно
безкоштовно

Детальніше про доставку

Вид оплати Умови
Готівка оплата при отриманні
Банківська карта оплата картою через сервіси Privat24 та LiqPay
Каса банку або термінал переказ оплати через касу банку або термінал самообслуговування Приватбанк
  • Контроль термінів придатності;
  • Повернення коштів при відмові;
  • Тільки оригінальна продукція.

Опис

  • Час приготування 11 хвилин, Al Dente 9 хвилин
  • Висушений протягом 9 годин сертифіковано
  • Для макаронних виробів найвищої якості
  • Повільна сушка
  • Крупнозерниста манна крупа
  • Холодна гірська вода
  • Бронзова текстура
  • Збагачений макаронний продукт
  • Кошерний
  • Якість нашої пасти сертифікована
  • Без ГМО - інгредієнти, які не отримані за допомогою генної інженерії *
  • EPD - Екологічна декларація продукції
  • Сертифікований продукт - DNV • GL

Від батька до сина

З 1886 року ми несемо важливу відповідальність за безкомпромісне збереження традицій якості макаронних виробів з використанням тих самих методів обробки, які були встановлені 130 років тому. Це дозволяє нам приносити справжнє задоволення від італійської кухні до столів по всьому світу.

1 - Повільне висихання

Як записано в енциклопедії Treccani, в 1889 Філіппо Джованні Де Чекко винайшов першу низькотемпературну систему «повільного висихання». Ми досі використовуємо той самий метод, щоб максимально зберегти природний смак та аромат пшениці, а також природний колір нашої манної крупи для отримання макаронних виробів найвищої якості.

2 - Крупнозерниста манна крупа

Ми використовуємо тільки крупнозернове борошно з манної крупи, щоб зберегти цілісність глютена і отримати макаронні вироби, які завжди є Альденте.

3 - Холодна гірська вода Маджелла

Ми робимо тісто виключно з холодної води з гір Маджелла за температури нижче 59°F, що забезпечує ідеальну твердість при приготуванні.

4 – Текстура, намальована бронзою

Ми виготовляємо нашу пасту з бронзовими витяжними пластинами, щоб забезпечити ідеальну пористість для кращого захоплення соусу.

* Продукти, виготовлені з інгредієнтів, не створених методами генної інженерії, відповідно до процесу, підтвердженого DNV GL.

Рекомендації щодо застосування

Використовуйте 6 літрів води на 1 фунт макаронних виробів. Доведіть воду до кипіння. Посолити за смаком. Додайте макарони в киплячу воду. Іноді помішуйте.

Час приготування: 9-11 хв.

інгредієнти

Манна крупа із твердих сортів пшениці, вітаміни (ніацин, тіаміну мононітрат, рибофлавін, фолієва кислота), залізо (лактат заліза).

Містить пшеницю.

Може утримувати сою.

Попередження

Зберігати далеко від джерел тепла, вологості та прямих сонячних променів.

Інформація про добавки
Розмір порції: 3/4 склянки (56 г) сухих
Порцій в упаковці: 8
Кількість на порцію %Денна норма*
Калорій 200
Усього жирів 1 г 1%
Насичений жир 0 г 0%
Транс-жири 0 г
Холестерин 0 мг 0%
Натрій 0 мг 0%
Усього вуглеводів 40 г 15%
Дієтична клітковина 2 г 6%
Усього цукрів 2 г
Включає 0 г доданих цукрів
0%
Протеїн 8 г 16%
Вітамін Д 0 мкг 0%
Кальцій 15 мг 0%
Залізо 1,7 мг 10%
Калій 139 мг 4%
Тіамін 0,5 мг 45%
Рибофлавін 0,2 мг 20%
Ніацін 3,5 мг 25%
Фолієва кислота 186 мкг DFE (111 мкг фолієвої кислоти) 50%
*% Денної норми (DV) показує, скільки поживних речовин у порції їжі вносить у щоденний раціон. 2000 калорій на день витрачаються на загальні рекомендації щодо харчування.
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору