- Низький вміст жирів
- низькокалорійний
- Не містить холестерину
- Чотири одинарних порції
- оригінальний продукт
- Готується миттєво! Просто додайте гарячої води
- Кошерний продукт / парве
- Не містить глютену
- веганські продукт
- Органічне походження підтверджено Міністерством сільського господарства США
- Смачний суп всього за кілька секунд
- Органічне походження продукту підтверджено Міжнародним комітетом по гарантії якості (QAI)
- Зручність без компромісів
Історія місо супу Miso-Cup
Місо - це одне з найважливіших азіатських страв, воно було створено древніми китайцями більше двох тисяч років тому. Пізніше буддійські ченці привезли це чудове блюдо з сої в Японію, де воно перетворилося на смачний місо-суп, який так подобається нам зараз. Спочатку місо призначався тільки для знаті, але потім став популярним серед більш широких верств населення, а в наші дні став цінним основною стравою на кухнях по всій Азії. Завдяки популярності японської кухні місо суп став любимо по всьому світу за його чудовий смак і унікальну поживну цінність.
Щоб суп Miso-Cup містив менше натрію, фахівці з харчування ферментують органічні соєві боби і органічний рис за допомогою традиційної культури, відомої як "Коджі". Для регулювання процесу ферментації вони використовують сіль, час і тиск, створюючи кулінарне скарб, відоме як місо. Ми піддаємо сублімації різновиди їх свіжого непастеризованого місо з пониженим вмістом натрію і додаємо обрані інгредієнти, такі як органічний цибулю і органічний тофу, щоб доповнити смак Miso-Cup.
Як і йогурт, місо є живою їжею. Ось чому Edward & Sons так прагне використовувати дорогі методи сублімації, що дозволяють зберегти максимальну кількість живих культур, завдяки яким так цінується свіжий місо. Miso-Cup має насичений приємний смак і не містить холестерину і транс-жирів. Приготуйте відповідно до інструкції і насолоджуйтеся зручним розчинним супом вже через кілька секунд або поекспериментуйте з Miso-Cup, використовуючи її як універсальну приправу для сендвічів, соусів, підлив і багато чого іншого!
Дайте відповідь на це суп містить на 65% менше натрію, тобто, на 520 мг натрію менше в кожній порції, що менше, ніж 780 мг / порцію, які в середньому містяться в розчинних місо-супи провідних брендів.