- Смажене свиняче сало зі шкіркою
- Зроблено з шкури свиней, вирощених без антибіотиків
- поживні продукти
- Перевірено в США, контроль Департаменту сільського господарства
- 1 г вуглеводів в порції
Концепція "Від п'ятачка до хвостика"
Пропонована нами свиняча шкура дозволяє більш повно використовувати всі ресурси, які дають ці прекрасні тварини. Концепція "від п'ятачка до хвостика" допомагає створити більш корисні продукти і дозволяє мотивувати фермерів тримати тварин в кращих умовах.
Годуєте інших так, як хотіли б харчуватися самі
Ми готуємо свинячу шкурку за допомогою традиційних методів, які використовувалися для виготовлення цієї знаменитої американської закуски поколіннями наших дідів і прадідів. Якісна свинина і прості приправи лежать в основі цього простого смачного продукту, перевіреного часом і отримав довіру споживачів. Цей продукт стає ще одним прикладом дотримання концепції "від носа до хвоста", за допомогою якої ми віддаємо данину всьому тварині і готуємо продукти з небувалим смаком, демонструємо прихильність створенню ланцюга поставок свинини, вирощеної без антибіотиків.
Що таке Crackling?
Crackling - смажена свиняча шкірка, взята з плечової частини домашньої свині. Шкура на плечі більш жорстка порівняно зі спиною або животом. В результаті після приготування такі шматочки шкурки виходять більш жорсткі і хрусткі ніж просто свиняча шкура. Нарешті, crackling містить трохи м'яса, яке залишається на шкірі. Приготована таким чином свиняча шкура з плеча стане вашим улюбленим перекусом!