- Без ГМО, сертифікований NSF
- Проросли на все життя ™
- 8 г рослинного протеїну на порцію
- 6 г харчових волокон на порцію
- Містить 9 незамінних амінокислот
- Пророслі цілісні зерна в кожній пластівці
- Цільнозернові 23 г або більше на порцію
- Їжте 48 г або більше цільнозернових продуктів на день
- USDA Органічний
- Кошерні молочні продукти
- Сертифіковано BioChecked без гліфосату
- Органічний продукт сертифікований організацією Quality Assurance International
Ми дбаємо
Їжа для життя (Єзекіїль 4: 9). Пластівці з пророслих зерен від природи ароматні та поживні, вони виготовлені із сертифікованих органічних зерен без ГМО, бобових та насіння для вашого здоров'я та здоров'я всієї планети.
Проростки для максимального поліпшення харчування та засвоюваності
На відміну від більшості сучасних злакових пластівців, пластівці з пророслих зерен Food For Life виготовляються із свіжих пророслих зерен, бобових та насіння для забезпечення максимальної поживності та засвоюваності.
Наш ексклюзивний процес пророщування активує корисні ферменти, вивільняючи життєво важливі поживні речовини, покращуючи засвоюваність та зберігаючи важливі натуральні волокна та висівки. Потім свіжо пророслі зерна змішують з органічним солодовим ячменем і органічною агавою для отримання напрочуд солодкого горіхового смаку. Наскільки вони поживні та смачні, ваше тіло та смакові рецептори відчують різницю!
Чудовий рослинний білок
Ми виявили, що коли ці шість зерен та бобові пророщують та з'єднують, відбувається дивовижна річ. Створюється повноцінний білок, який дуже схожий на білок, що міститься у молоці та яйцях. Фактично, якість протеїну настільки висока, що він на 84,3% ефективніший за найбільш визнане джерело протеїну, що містить всі 9 незамінних амінокислот. У цих унікальних пластівцях міститься 18 амінокислот, які створюють чудовий рослинний білок.
Проросли на все життя ™
- Під час нашого ексклюзивного процесу пророщування активуються ферменти, які сприяють засвоюваності вуглеводів та білків.
- Проростання розщеплює фітинову кислоту (інгібітор абсорбції, що міститься в зернах), роблячи поживні речовини доступнішими.
- Пророщування збільшує вміст поживних речовин у порівнянні з сухими зернами, розмеленими у борошні.
- Пророщування сприяє більш збалансованому рН.
- Пророщування знижує глікемічний індекс зерна за рахунок перетворення крохмалю та вуглеводів у мальтозу.
Ячмінь – основний продукт давніх цивілізацій, ячмінь містить багато поживних речовин. ячмінь містить селен, молібден, марганець, клітковину, мідь, вітамін B1, хром, фосфор, магній та вітамін B3.
Соя – відома як «м'ясо поля». Соя містить омега-3 жирні кислоти, білок, ізофлавони фітонутрієнтів та антиоксиданти фенольної кислоти.
Пшениця – стародавнє зерно, відоме як «посих життя». Пшениця містить марганець, клітковину, важливі вітаміни групи B (фолієву кислоту, тіамін, вітамін B6), а також такі мінерали, як цинк та магній.
Полба - це стародавнє зерно, яке тісно пов'язане з пшеницею, але в ньому значно більше вітаміну К. Полба містить білок, клітковину, залізо, магній, мідь, марганець, фосфор, калій, цинк, селен та вітамін B.
Пшоно – набагато більше, ніж «тільки для птахів»! Просо - це лужне насіння вищої якості, що містить білок, клітковину, фітонутрієнти, магній, фосфор, мідь та марганець.
Сочевиця. Сочевиця, яка називається «енергією, яка допомагає стабілізувати рівень цукру в крові», містить розчинну та нерозчинну клітковину, білок, залізо, молібден, фолієву кислоту, мідь, фосфор, марганець, вітамін B1, вітамін B6, пантотенову кислоту, калій та цинк.