Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Мелений корінь куркуми, Frontier Natural Products, 16 унцій (453 г)

Під замовлення 9-14 днів
Артикул: FRO-00202
805 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки
Замовити швидко
Характеристики
Форма випуску Порошок
За симптомами Біль
Сертифікати та дієта Кетогенна дієта, Кошерний продукт, Палео
Спосіб Від 2000 грн*
Кур'єр по м. Київ безкоштовно
Адресна доставка безкоштовно
безкоштовно
безкоштовно

Детальніше про доставку

Вид оплати Умови
Готівка оплата при отриманні
Банківська карта оплата картою через сервіси Privat24 та LiqPay
Каса банку або термінал переказ оплати через касу банку або термінал самообслуговування Приватбанк
  • Контроль термінів придатності;
  • Повернення коштів при відмові;
  • Тільки оригінальна продукція.

  • (Не менше 5% куркумина)
  • Curcuma Longa
  • Чи не піддавалася впливу радіації
  • кошерно

Теплий аромат куркуми, світлий колір і імбирний / перцевий смак високо цінуються кулінарами в азіатських країнах. Також вона відома як спеція, що надає порошку каррі відмітний колір.

Куркума відбувається з Південно-Східної Азії, але вирощується у великих кількостях в Індії та Індонезії. В області і місті Аллеппі південного заходу Індії виробляються два сорти куркуми для американського ринку. "Пальчики", - це відростки, які відокремлюють від кореневища і ріжуть на шматочки довжиною 2,5-7,5 см. Вони мають більш високим вмістом куркумина (і більш насиченим кольором), більш яскравим смаком (завдяки вмісту летких масел) і є ідеальною сировиною для меленої куркуми. "Тріски та пульки" - це шматочки основного кореня. Вони коштують дешевше, але зазвичай мають більш низькою якістю (смаком, кольором, вмістом летких олій), більш волокнисті і подрібнюються насилу.

Рекомендації по Застосуванню

Золотистий відтінку куркуми додасть кольору каррі, заправкам і страв з яєць, риби і злаків. Її ароматно-зігріваючий смак трохи нагадує імбир і перець. В Індії куркумою підфарбовують солодощі, а в Марокко приправляють м'ясо (особливо телятину) і овочі. Її додають в рибу, випічку, м'ясо і м'ясопродукти, готову гірчицю і маринади, бульйони, сири, заправки, злаки, супи і страви з яєць. Спробуйте її зі стравами з артишоків, картоплі і рису. Також спробуйте змішати її з коріандром і корицею в якості приправи для м'яса.


Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору