- Cinnamomum Burmannii
- USDA Organic
- кошерний
- Органічні по QAI
Кориця - це найпопулярніший зі спецій - приходить з кори вічнозеленого дерева. Кориця в солодкий, пряний і теплий аромат додає їдкий солодкість ваших улюблених спечених позитивних героїв. Ви також можете використовувати його, щоб додати глибину аромату солоних страв, а також.
Кориця - це найпопулярніший зі спецій - приходить з кори вічнозеленого дерева. Кориця в солодкий, пряний і теплий аромат додає їдкий солодкість ваших улюблених спечених позитивних героїв. Ви також можете використовувати його, щоб додати глибину аромату солоних страв, а також.
Хоча часто використовуються як синоніми, каси і кориця не те ж саме. Cinnamomum кассии (вирощують в основному в Китаї та Індонезії) червонувато-коричневий і пікантно солодким, в той час як Cinnamomum zeylanicum (зі Шрі-Ланки та Індії) є любителем кольору і м'який. Кассии, як правило, кращі для його більш інтенсивного кольору і аромату.
Korintji (товсте перо кориця) і Батавії (тонке перо кориця) два типи C. кассии. Korintji походить від більшої висоти, ніж ескаріол і має трохи більш інтенсивний червоно-коричневого колір і гострий смак кориці; це вважається тим краще різноманітністю. Є багато видів касії, в тому числі С. aromaticum (з Китаю), C. burmannii (Індонезія), і С. loureirii (з В'єтнаму або Сайгон). Правда кориці, також відома як Цейлон кориця, отримують з C. Verum, вирощений в Шрі-Ланці. Це загар і дуже м'який.
В'єтнамський (Cinnamomum loureirii)
Формально відомий як Сайгон кориця, цей спеціальний сорт відновлюється в популярності в США, після більш ніж 20-річної відсутності. У порівнянні з індонезійськими типами, в'єтнамські кориці мають чітко солодкий смак і виключно високий вміст летючих масла. Гурман кухаря оцінив його як сама висока якість кориця в світі.
Китайська (Cinnamomum aromaticum)
Китайські кориці мають характеристики, схожими з тими, В'єтнамської корицею, але з менш інтенсивним ароматом. У Китаї, кора, як правило, знімають з дерев, починаючи з 10-річного віку і триває до тих пір, як 30 років.
цейлонський (Cinnamomum Verum)
Цей кориця є рідною для Шрі-Ланки (хоча виріс в Індії, Східній і Вест-Індії і Центральної Америки). Культивований сорт росте 8 до 10 футів і нагадує чагарник, а не дерево. Велика частина продукту в США продаються в формі олівця.
Korintje (Cinnamomum burmanii)
Найбільш часто зустрічається корицею в американських кухнях є індонезійської каси. Він надходить з великих висот і збирають трохи раніше, ніж китайський і в'єтнамський cinnamons. Korintje перекладається як «товсте перо» і судить за якістю на основі тієї частини дерева, яке заготовлюється (ствол vs. філія) і по довжині кори очищеної від дерева. Ми пропонуємо Вам високу якість Korintje кориці доступні.
Для того, щоб урожай кориці, всередині пульпа вічнозелених соскабливают з, потім землі, і частина Quill (палички кориці) вибирає для сушіння і сортування за розміром, кольором і якістю. Обрізу і шматки відходів продаються як кориця чіпси або використовувати для відгону ефірного масла. Кориця потім сортують за якістю. Ранг кориця має найвищий вміст масла і найбільш інтенсивний смак і аромат. Крім того, Пір'я збирають для Сорти кориці повинен бути один метр в довжину і взяті з основного стовбура дерева.
кориця цінується сьогодні його вторгнень, антисептичну і в'яжучу якості, і його цілющий значення все ще вивчається. Д-р Річард Андерсон, доктор філософії, провідний науковий співробітник Науково-дослідного центру Beltsville харчування людини в Beltsville, штат Меріленд, наприклад, виявили, що сполуки в корицею покращують здатність організму використовувати інсулін для підвищення рівня глюкози в крові. Ці результати є багатообіцяючими, особливо для хворих цукрового діабету.
Історія кориці пронизана легенди, екзотичні торгових шляхами і боротьба за монополію. Стародавні китайці вважали, що кассии дерево - який процвітав в саду Рая на річці Хуанхе - був «Древо життя». Вживання в їжу плоди його, вони сказали, що призвело до безсмертя. Стародавні єгиптяни використовували корицю в лікувальних цілях і бальзамування, а стародавні римляни користувалися його вина, і як аромат, красу маззю і збудливий засіб. Коли Нерон вбив свою дружину, Поппею Сабіну, він вся корицю в Римі (річний запас імпорту) спалюється у вшануванні на її похорон.
Колумб шукав цю екзотичну пряність, а в 1505 році він був «виявлений» в Цейлон (нині Шрі-Ланка) португальським дослідником Лоренцо да Алмейда. Контроль кориця торгівлі означає владу; в 1760 році, вся Голландія була запашним, коли кориця поставка Амстердама були спалена в спробі зберегти ціни. У той же час, штраф за незаконний продаж однієї палички кориці під час голландського контролю смерті!