Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Кориця нарізані шматочки Frontier Natural Products (Cinnamon) 453 г

Під замовлення 9-14 днів
Артикул: FRO-02888
931 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки
Замовити швидко
Характеристики
Форма випуску Розсипом
Сертифікати та дієта Кетогенна дієта, Кошерний продукт, Органічний продукт, Палео
Спосіб Від 2000 грн*
Кур'єр по м. Київ безкоштовно
Адресна доставка безкоштовно
безкоштовно
безкоштовно

Детальніше про доставку

Вид оплати Умови
Готівка оплата при отриманні
Банківська карта оплата картою через сервіси Privat24 та LiqPay
Каса банку або термінал переказ оплати через касу банку або термінал самообслуговування Приватбанк
  • Контроль термінів придатності;
  • Повернення коштів при відмові;
  • Тільки оригінальна продукція.
  • Cinnamomum Burmannii
  • USDA Organic
  • кошерний
  • Органічні по QAI

Кориця - це найпопулярніший зі спецій - приходить з кори вічнозеленого дерева. Кориця в солодкий, пряний і теплий аромат додає їдкий солодкість ваших улюблених спечених позитивних героїв. Ви також можете використовувати його, щоб додати глибину аромату солоних страв, а також.

Кориця - це найпопулярніший зі спецій - приходить з кори вічнозеленого дерева. Кориця в солодкий, пряний і теплий аромат додає їдкий солодкість ваших улюблених спечених позитивних героїв. Ви також можете використовувати його, щоб додати глибину аромату солоних страв, а також.

Хоча часто використовуються як синоніми, каси і кориця не те ж саме. Cinnamomum кассии (вирощують в основному в Китаї та Індонезії) червонувато-коричневий і пікантно солодким, в той час як Cinnamomum zeylanicum (зі Шрі-Ланки та Індії) є любителем кольору і м'який. Кассии, як правило, кращі для його більш інтенсивного кольору і аромату.

Korintji (товсте перо кориця) і Батавії (тонке перо кориця) два типи C. кассии. Korintji походить від більшої висоти, ніж ескаріол і має трохи більш інтенсивний червоно-коричневого колір і гострий смак кориці; це вважається тим краще різноманітністю. Є багато видів касії, в тому числі С. aromaticum (з Китаю), C. burmannii (Індонезія), і С. loureirii (з В'єтнаму або Сайгон). Правда кориці, також відома як Цейлон кориця, отримують з C. Verum, вирощений в Шрі-Ланці. Це загар і дуже м'який.

В'єтнамський (Cinnamomum loureirii)
Формально відомий як Сайгон кориця, цей спеціальний сорт відновлюється в популярності в США, після більш ніж 20-річної відсутності. У порівнянні з індонезійськими типами, в'єтнамські кориці мають чітко солодкий смак і виключно високий вміст летючих масла. Гурман кухаря оцінив його як сама висока якість кориця в світі.

Китайська (Cinnamomum aromaticum)
Китайські кориці мають характеристики, схожими з тими, В'єтнамської корицею, але з менш інтенсивним ароматом. У Китаї, кора, як правило, знімають з дерев, починаючи з 10-річного віку і триває до тих пір, як 30 років.

цейлонський (Cinnamomum Verum)
Цей кориця є рідною для Шрі-Ланки (хоча виріс в Індії, Східній і Вест-Індії і Центральної Америки). Культивований сорт росте 8 до 10 футів і нагадує чагарник, а не дерево. Велика частина продукту в США продаються в формі олівця.

Korintje (Cinnamomum burmanii)
Найбільш часто зустрічається корицею в американських кухнях є індонезійської каси. Він надходить з великих висот і збирають трохи раніше, ніж китайський і в'єтнамський cinnamons. Korintje перекладається як «товсте перо» і судить за якістю на основі тієї частини дерева, яке заготовлюється (ствол vs. філія) і по довжині кори очищеної від дерева. Ми пропонуємо Вам високу якість Korintje кориці доступні.

Для того, щоб урожай кориці, всередині пульпа вічнозелених соскабливают з, потім землі, і частина Quill (палички кориці) вибирає для сушіння і сортування за розміром, кольором і якістю. Обрізу і шматки відходів продаються як кориця чіпси або використовувати для відгону ефірного масла. Кориця потім сортують за якістю. Ранг кориця має найвищий вміст масла і найбільш інтенсивний смак і аромат. Крім того, Пір'я збирають для Сорти кориці повинен бути один метр в довжину і взяті з основного стовбура дерева.

кориця цінується сьогодні його вторгнень, антисептичну і в'яжучу якості, і його цілющий значення все ще вивчається. Д-р Річард Андерсон, доктор філософії, провідний науковий співробітник Науково-дослідного центру Beltsville харчування людини в Beltsville, штат Меріленд, наприклад, виявили, що сполуки в корицею покращують здатність організму використовувати інсулін для підвищення рівня глюкози в крові. Ці результати є багатообіцяючими, особливо для хворих цукрового діабету.

Історія кориці пронизана легенди, екзотичні торгових шляхами і боротьба за монополію. Стародавні китайці вважали, що кассии дерево - який процвітав в саду Рая на річці Хуанхе - був «Древо життя». Вживання в їжу плоди його, вони сказали, що призвело до безсмертя. Стародавні єгиптяни використовували корицю в лікувальних цілях і бальзамування, а стародавні римляни користувалися його вина, і як аромат, красу маззю і збудливий засіб. Коли Нерон вбив свою дружину, Поппею Сабіну, він вся корицю в Римі (річний запас імпорту) спалюється у вшануванні на її похорон.

Колумб шукав цю екзотичну пряність, а в 1505 році він був «виявлений» в Цейлон (нині Шрі-Ланка) португальським дослідником Лоренцо да Алмейда. Контроль кориця торгівлі означає владу; в 1760 році, вся Голландія була запашним, коли кориця поставка Амстердама були спалена в спробі зберегти ціни. У той же час, штраф за незаконний продаж однієї палички кориці під час голландського контролю смерті!

Рекомендації по Застосуванню

Кориця є найпопулярнішим в світі випічки пряність. Ви дізнаєтеся його знайомий смак і аромат в торти, хліб, печиво, хліб і пироги, вареники, пудинги, тістечка і морозиво. Це загальноприйнятий в несолодких блюдах, теж - супи, чатні, кетчуп, маринади, сквош, оцти і м'ясні глазурі - і гарячі напої, такі як сидр, кава, чай і какао.

Cinnamon доповнює фрукти, такі як абрикоси, вишні, яблука, чорниця і апельсини. Овочі теж - особливо морква, шпинат і цибулю - посилюються їдкими солодощами кориці в.

в поєднанні з іншими спеціями (як гвоздика, мускатний горіх, кардамон, імбир, запашний перець і чорний перець), кориці проявляється в широкому спектрі спецій сумішей, в тому числі пирога гарбуза спеції, яблучний пиріг спеції, сидр сумішей, п'ять спецій порошок, каррі , засолювання спецій, навіть попкорн приправа!

попередження

неопроміненим

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору