Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Цибуля нарізаний органік Frontier Natural Products (Onion) 453 г

Під замовлення 9-14 днів
Артикул: FRO-00372
981 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки
Замовити швидко
Характеристики
Форма випуску Розсипом
Сертифікати та дієта Кошерний продукт, Органічний продукт
Спосіб Від 2000 грн*
Кур'єр по м. Київ безкоштовно
Адресна доставка безкоштовно
безкоштовно
безкоштовно

Детальніше про доставку

Вид оплати Умови
Готівка оплата при отриманні
Банківська карта оплата картою через сервіси Privat24 та LiqPay
Каса банку або термінал переказ оплати через касу банку або термінал самообслуговування Приватбанк
  • Контроль термінів придатності;
  • Повернення коштів при відмові;
  • Тільки оригінальна продукція.

  • Цибуля ріпчаста
  • Органічне походження підтверджено Міністерством сільського господарства США
  • кошерний продукт
  • Органічне походження продукту підтверджено Міжнародним комітетом по гарантії якості (QAI)

Явний і сильний смак цибулі і кухню неможливо відділити одне від одного. Його приємний солодкий і солоний смак проявляється в найсмачніших стравах. Лук проводиться в сушеному вигляді в кількох зручних формах: крихта, гранули, порошок і слайси.

Різні види цибулі належить до роду Алліум (Allium) сімейства Ліліевие (Liliaceae). З церкви, розміщеної під землею їстівної цибулини вириваються довгі листи в формі трубки, які багаті цукром і їдкими маслами. Існують сотні видів цибулі, що відрізняються за смаком і властивостями. Найпоширеніші види: жовтий або білий креольський цибулю, великий круглий іспанська цибуля, італійський цибулю з червоною шкіркою і м'який бермудський (Granex-Grano) цибулю. Як правило, американський ріпчасту цибулю менше за розміром, має більш виражений смак, а також краще зберігається на відміну від інших видів ріпчастої цибулі. Перловий цибулю - це просто маленькі цибулини звичайного ріпчастої цибулі, призначені для посіву. Зелені види цибулі, які мають м'яким і свіжим смаком, також належать до роду Лук (Alliums), проте утворюють свої види.

Смак і корисні для здоров'я властивості цибулі цінувалися протягом всієї історії людства, а сьогодні цибуля присутня практично в будь-якій кухні світу. Як і древні єгиптяни, сучасні люди використовують цибулю як в їжу, так і в якості лікарського засобу. Звичайний цільний цибулю, як вважається, позбавляє від газоутворення і печії, а фахівці з лікувальним травам використовують цибулю в якості засобу проти затримки рідини в організмі і розлади шлунка. Існує безліч видів, і кожен з них може грати свою роль - від основного інгредієнта страви до спеції і приправи. Як і інші представники роду Alliums, цибулю також вважається засобом профілактики серцевих захворювань. При нанесенні на шкіру цибулевий сік іноді використовується як антисептик при промиванні ран. Стародавні єгиптяни, які шанували цибулю в якості символу вічного життя, активно займалися вирощуванням цього овоча і використовували його в якості лікарського засобу. Лук часто знаходять на зображеннях в гробницях цієї древньої цивілізації. Будівельники пірамід, за даними грецького історика Геродота, споживали в їжу велику кількість цибулі та часнику для зміцнення сил. (Хоча, далеко не всі древні цивілізації шанували цибулю. Наприклад, в деяких областях давньої Індії цибулю був заборонений).

Народи, які використовували цибулю в медичних цілях, включаючи стародавніх греків і римлян, а також люди, що жили в Середньовіччі, вважали цибулю ефективним засобом проти опіків і бджолиних укусів, застуди, болю у вусі, підвищеної температури, ларингіту, розлади шлунка, артритів і навіть бородавок і облисіння.

Перші поселенці в Новому Світі відкрили для себе дикоростучий цибулю. Цікаво, що корінні американці, які проживали навколо Великих озер, називали цибулю "ши-ке-вони", і саме від цієї назви веде походження ім'я міста Чикаго. Перші поселенці Нової Англії підвішували грона лука в своїх будинках або носили їх навколо шиї, відлякуючи таким дивним чином збудників хвороб від попадання в будинок і тіло.

Лук може похвалитися званням улюбленого овоча Джорджа Вашингтона. Генерал Грант також дуже цінував корисні властивості і смак цибулі. Влітку 1864 року Військове міністерство Сполучених штатів отримало телеграму від Гранта, який вимагав поставити йому лук для лікування дизентерії. У телеграмі говорилося: "Я не зможу зрушити свою армію з місця без цибулі." Вони негайно відправили солдатам три повних вагона лука.

Рекомендації по Застосуванню

Цибулеві пластівці: Додавайте їх безпосередньо в блюдо, якщо воно містить достатню кількість рідини, або спочатку замочіть їх у холодній воді протягом півгодини. Використовуйте 1/4 склянки цибульних пластівців замість однієї свіжої цибулини. Цибулеві гранули: Цибулеві гранули швидко надають смак цибулі, але не його текстуру. Їх кількість легше відміряти, ніж кількість пластівців, і вони не збиваються в грудки, як цибульний порошок. Також вони володіють більш ущільнювальними властивостями, ніж порошок. Використовуйте гранули в сумішах, м'ясі, консервації і заморожених продуктах. Гранули можна додавати безпосередньо в більшість продуктів, однак, перед додаванням в страви, що містять недостатньо рідини, просто залийте їх невеликою кількістю холодної води, зробивши пасту, після чого додайте її ближче до кінця приготування. Щоб замінити 1/2 склянки нарізаної цибулі, використовуйте 1 ст.л. гранульованого лука.
Цибулевий порошок: Як і гранули, цибульний порошок надає смак і запах, але не текстуру. Його особливо добре використовувати в соусах і підливах, консервованої їжі, м'ясі, сумішах спецій, супах і паштети. Додавайте безпосередньо в продукти або додавайте воду для створення пасти. Замість однієї свіжої цибулини використовуйте 1-1 / 3 ст.л. цибулевого порошку.
Цибулеві кільця: Сухі цибульні часточки мають смаком і зовнішнім виглядом лука. Їх добре застосовувати в супах, запіканках, соусах і на піці. Додавайте їх безпосередньо в блюдо, якщо воно містить достатню кількість рідини, або спочатку замочіть їх у холодній воді протягом півгодини. 1/4 склянки цибулевих кілець відповідають одній свіжій цибулині.
Зелена цибуля: Сухий зелений лук можна додавати в салати, супи, соуси і запіканки. Додавайте його прямо в їжу, що містить рідину, або замочуйте в холодній воді на кілька хвилин.

Використовуйте такий лук, коли вам необхідний аромат, смак і текстура лука. Він відмінно підійде для застосування в запіканках, супах, соусах, м'ясі, овочевих стравах, приправах, хлібі і фарші.

попередження

Препарат не піддавався опроміненню


склад
Розмір порції: 1/4 ч.л. (0,8)
Порцій в контейнері: 567
Кількість на порцію % Від добової потреби *
калорії 0
Калорії від жиру 0
всього жирів 0 г 0%
насичений жир 0 г 0%
Транс-жир 0 г
холестерин 0 мг 0%
натрій 0 мг 0%
всього вуглеводів 0 г 0%
дієтичне волокно 0 г 0%
Sugars 0 г
білка 0 г
Вітамін А 0%
Вітамін С 0%
кальцій 0%
Залізо 0%
* Відсоток денної норми засновані на дієті в 2000 калорій.
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору