склад |
Розмір порції: 1 рівень Совок (близько 2 ст. Л або 10 г) |
Порцій в контейнері: приблизно 30 |
| Кількість на порцію | % Від добової потреби |
калорії | 40 | |
Калорії від жиру | 10 | |
всього жирів | 1,5 г | 2% ¹ |
всього вуглеводів | 4 г | 1% ¹ |
дієтичне волокно | 1 г | 4% ¹ |
Sugars | 2 г | + |
білка | 3 г | 6% ¹ |
Вітамін А (у вигляді бета-каротину) | 5 500 МО | 110% |
Вітамін С | 10 мг | 18% |
кальцій | 74 мг | 7% |
Залізо | 6,5 мг | 36% |
натрій | 60 мг | 2% |
калій | 277 мг | 8% |
Ідеальна суміш зеленого соку Ячмінна трава * (сік і сольюби), люцерна-трава * (сік), пшеничне трава * (сік), вівсяна трава * (сік) | 4,5 г | + |
Perfect Whole Food Matrix Екстракт рисових висівок, Росток амаранту, проростки квиноа, проростка просо, гречана паросток *, втечу шипшини Гарбанзо, паростка сочевиці, паростка насіння льону, паростка насіння льону *, паростка насіння соняшнику, паростка насіння гарбуза *, насіння насіння Чіа, насіння насіння кунжуту * | 2,9 г | + |
Мінеральна суміш білків Спіруліна, Хлорелла, Келп | 2,1 г | + |
Perfect Veggie Juice Blend Люцерна * (Росток), Буряк (Корінь), Морква * (Корінь), Брокколі * (Квітка і стебло), Томатний * (Фрукти), Огірки * (Гарбузовий), Кале * (Лист), Шпинат * (Лист) Петрушка * (лист), зелена капуста * (листя), селера * (стебло), кольорова капуста * (квітка і стебло), зелений перець перцю * (фрукти), спаржа * (квітка і стебло), брюссельська капуста * (лист) Лук * (цибулина), часник * (цибулина), імбир * (корінь) | 300 мг | + |
Пробіотична і ферментна суміш HSO Амілаза, протеази, лактази, глюкоамілаза, альфа-галактозидаза, ліпаза, Пектиназа, пептідаза, бромелайн, фітаза, гемицеллюлаза, бета-глюканаза, папаїн, целлюлаза, ксиланазу, діастаза, інвертаза, біфідобактерії біфідум, біфодобактерій Лактіс, лактобацил rhamnosus, Bifidobacterium breve, Lactobacillus casei, Lactobacillus salivarius, Lactobacillus acidophilus, Bacillus subtilis | 105 мг | + |
Іонні рослинні мінерали | 95 мг | + |
¹ Відсоток денної норми заснований на 2000 калорійною дієті. + Щоденна вартість не встановлена. * Органічні |
Прибуток культивуються в молочних продуктах, які зазвичай споживаються в процесі ферментації. |