Органічні фрукти та овочі, Органічне яблуко (плід), Органічна буряк (корінь), Органічна брокколі (стебло і квітка), Органічна морква (корінь), Органічний шпинат (листовий), Органічний томат, органічні ожини (фрукти), органічні зелений перець дзвони (фрукти), органічні брюссельська капуста (листя), органічні чорниця (фрукти), органічні імбир (корінь), органічні часник (цибулина), органічний зелений лук (цибулина), органічні малини (листова), органічна червона капуста (листова), органічна апуста (листова), органічний огірок, органічний селера (стебло), органічна спаржа (квітка і стебло). | | |
Ліпази, протеази, аспергіллопепсіна, бета-глюканаза, целюлази, бромелаина, фітазою, лактази, папаина, пептідази, пектиназу, ксиланази, гемицеллюлази [Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus plantarum] (500 млн КУО), Saccharomyces cerevisiae. | | |