Відірвати і їсти! Додавайте вітаміни, мінерали та макроелементи в перекус чи обід!
Розкришіть у супи, макарони з сиром або навіть попкорн - додайте порцію овочів до улюбленої домашньої їжі!
Використовуйте як салатну плівку! Просто покладіть усі свої улюблені начинки на лист і перетворите їх на ситну, але з низьким вмістом вуглеводів.
Ось деякі з наших коханих:
Традиційно: індичка, чеддер чи швейцарський соус із помідорами.
Овочі: авокадо, огірок та хумус.
Мексиканський стиль: квасоля, чеддер та рис.
Корейський кімбап: рис, кімчі, яєчні омлети, смажена морква та зелені овочі.
Японський або Poke Bowl: риба, овочі та рис.
Порада з приготування: при використанні салату з начинкою нам легше розрізати кожен лист на четвертинки, а потім згорнути.