Інструкції із заварювання
Чай, який ви заварюєте, настільки гарний, наскільки хороша вода, яку ви використовуєте. Тому, будь ласка, використовуйте прісну воду без хлору та сірки.
Чорні чаї, чорні ароматизовані чаї та трави
Щоб насолодитися смачним чаєм, попередньо нагрійте протягом хвилини з киплячою водою, а потім злийте цю воду. Покладіть в каструлю чайну ложку чаю на бажану чашку і залийте окропом чай. Варити 4-5 хвилин. Процідити і видалити чайне листя.
Зелений чай
Робити менше – ось секрет приготування чудового зеленого чаю. Не нагрівайте каструлю заздалегідь. Помістіть чайну ложку чаю на бажану чашку в каструлю і залийте чай не окропом (180°F). Більшість японських чаїв слід заварювати 1 хвилину, а більшість китайських зелених чаїв – 3 хвилини. Процідити і видалити чайне листя.
Якщо чай у цьому пакетику потребує особливої уваги під час приготування, ці інструкції перебувають у пакеті.