М'ясо: використовуйте замість солі та перцю перед приготуванням всіх шматків м'яса, птиці, риби, м'ясних рулетів, барбекю та рагу.
Салати: ідеально підходять для салатів, заправок, помідорів, зелені або додавання до вашого улюбленого овочевого соусу.
Овочі: спробуйте Jane's з овочами, які важко приправляти, такими як цвітна капуста, морква, селера, кабачки, стручкова квасоля та картопля.
Хліб: змішайте 1 чайну ложку солі Джейн із 1/4 фунта несолоної олії або маргарину. Намажте хрустким хлібом, булочками чи несолоними крекерами. Нагрійте, поки олія не розтане.
Інше застосування: Покращує смак практично будь-якої їжі. Додайте Jane's у свій улюблений суп, яйця, піцу, запіканки, сир, підливу чи начинку… можливості безмежні!