Що потрібно: 1/2 чашки води, морська сіль (необов'язково).
Приготування: Покладіть камінь для піци в холодну духовку. Розігрійте духовку до 220ºC. (Для хрусткої скоринки використовуйте камінь для піци, для м'якої скоринки використовуйте піддон для піци)
Суміш: Розмішайте все вміст пакети в 1/2 чашки води, додайте дрібку солі (необов'язково). Розмішайте рукою, міксером або кухонним комбайном до рівномірного перемішування. При ручному перемішуванні потрібно заміс для розчинення всіх сухих інгредієнтів (може знадобитися додаткова столова ложка води). Зліпити в кулю. Викладіть на пергамент і розкачайте в одну основу 14 "або дві основи 10". Проткніть виделкою по всій поверхні.
Запікання: Викладіть основу на гарячий камінь для піци. Готуйте 9-11 * хвилин або до утворення золотисто-коричневої апетитної скоринки. Вийміть основу з духовки і додайте топпинги. Поставте назад в духовку і готуйте ще 11-13 * хвилин або до розплавлення сиру.
* Температура печі може відрізнятися, час готування вказано приблизно.