Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Палео Суміш Для тесту для піци, Julian Bakery, 12 унцій (340 г)

Немає в наявності
Артикул: JUB-00236
990 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт, щоб додати товар в список очікуваних
Характеристики
Форма випуску Порошок
За симптомами Дієта, втрата ваги
Сертифікати та дієта Без глютену, Беззерновий, Палео
Спосіб Від 2000 грн*
Кур'єр по м. Київ безкоштовно
Адресна доставка безкоштовно
безкоштовно
безкоштовно

Детальніше про доставку

Вид оплати Умови
Готівка оплата при отриманні
Банківська карта оплата картою через сервіси Privat24 та LiqPay
Каса банку або термінал переказ оплати через касу банку або термінал самообслуговування Приватбанк
  • Контроль термінів придатності;
  • Повернення коштів при відмові;
  • Тільки оригінальна продукція.

  • 4 г білка | 13 г чистих вуглеводів | 10 калорій на порцію
  • Без зерна і глютену
  • На одну піцу 14 "або дві піци 10"
  • Виготовлено на спеціальному виробництві без глютену
  • Палеопродукт

Рекомендації по Застосуванню

Що потрібно: 1/2 чашки води, морська сіль (необов'язково).

Приготування: Покладіть камінь для піци в холодну духовку. Розігрійте духовку до 220ºC. (Для хрусткої скоринки використовуйте камінь для піци, для м'якої скоринки використовуйте піддон для піци)

Суміш: Розмішайте все вміст пакети в 1/2 чашки води, додайте дрібку солі (необов'язково). Розмішайте рукою, міксером або кухонним комбайном до рівномірного перемішування. При ручному перемішуванні потрібно заміс для розчинення всіх сухих інгредієнтів (може знадобитися додаткова столова ложка води). Зліпити в кулю. Викладіть на пергамент і розкачайте в одну основу 14 "або дві основи 10". Проткніть виделкою по всій поверхні.

Запікання: Викладіть основу на гарячий камінь для піци. Готуйте 9-11 * хвилин або до утворення золотисто-коричневої апетитної скоринки. Вийміть основу з духовки і додайте топпинги. Поставте назад в духовку і готуйте ще 11-13 * хвилин або до розплавлення сиру.

* Температура печі може відрізнятися, час готування вказано приблизно.

інші Інгредієнти

Мигдальний борошно, макаронна мука, гарбузовий порошок, сухі яєчні білки, ксантанова смола.

Містить: Яйця, горіхи

Зроблено на об'єкті, який обробляє сою, яйця, горіхи і арахіс.


склад
Розмір порції: 1 унція (28 г)
Порцій в контейнері: 12
Кількість на порцію % Від добової потреби *
калорії 130
жирні калорії 60
всього жирів 7 г 10%
Сидів. жир 0,5 3%
Транс-жир 0 г 0%
холестерин 0 мг 0%
натрій 15 мг 1%
Всього карбюратор. 15 г 5%
дієтичне волокно 2 г 9%
Sugars 1 г
білка 4 г 8%
Вітамін А 0%
Вітамін С 2%
кальцій 4%
Залізо 4%
Відсоток денних значень (DV) заснований на дієті в 2000 калорій.
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору