інші інгредієнти
Основні інгредієнти
Lactobacillus rhamnosus, Суміш пребіотиків (інулін з блакитної агави, модриновий арабіногалактан, фруктоолігосахаріди [з кореня цикорію])
інші інгредієнти
Ксилітол, натуральні ароматизатори, стеаринова кислота, мікрокристалічна целюлоза, гідроксипропілцелюлоза, буряк (для кольору), стеарат магнію, лимонна кислота, яблучна кислота, і діоксид кремнію.
При виробництві не використовуються молоко, яйця, риба, ракоподібні, деревні горіхи, арахіс, пшениця, соя і глютен. Виробляється на підприємстві, що проходить незалежні перевірки та має сертифікацію GMP, де можуть оброблятися інші продукти, що містять ці алергени і інгредієнти.