склад |
Розмір порції: 2 таблетки |
Порцій в контейнері: 60 |
| Кількість на порцію | % Від добової потреби |
♦ Вітамін А (бета-каротин з морквою) | 4000 МО | 80 |
♦ Вітамін С (аскорбінова кислота з органічним помаранчевим кольором) | 100 мг | 167 |
♦ Вітамін D3 (холекальциферол з S. cerevisiae) | 800 МО | 200 |
♦ Вітамін Е (d-альфа-токоферол [соняшник] з органічним коричневим рисом †) | 30 МО | 100 |
♦ Вітамін K1 / K2 (фітонадіон / менахінон-7 з капустою) | 80 мкг | 100 |
♦ Тіамін (B1) (тіамін HCl з S. cerevisiae) | 1,5 мг | 100 |
♦ Рибофлавін (B2) (рибофлавін 5'-фосфатний натрій з органічним коричневим рисом †) | 1,7 мг | 100 |
♦ Ніацин (ніацинамід з S. cerevisiae) | 20 мг | 100 |
♦ Вітамін B6 (P5P з органічним коричневим рисом) | 6 мг | 300 |
♦ Фолат (L-5-MTHF з брокколі) | 400 мкг | 100 |
♦ Вітамін B12 (метилкобаламін з S. cerevisiae) | 10 мкг | 167 |
♦ Біотин (з органічним коричневим рисом) | 300 мкг | 100 |
♦ Пантотеновакислота (пантотенат d-кальцію з оргним коричневим рисом) | 10 мг | 100 |
♦ Залізо (мінеральне з'єднання S. cerevisiae) | 15 мг | 83 |
♦ Йод (мінерал, пов'язаний S. cerevisiae) | 150 мкг | 100 |
Цинк (хемоат рисової амінокислоти) | 15 мг | 100 |
♦ Селен (пов'язаний з мінералами S. cerevisiae) | 50 мкг | 71 |
♦ Мідь (мінеральна межа S. cerevisiae) | 150 мкг | 8 |
♦ Марганець (мінеральний сорт S. cerevisiae) | 2 мг | 100 |
♦ Хром (GTF) (пов'язаний з мінералами S. cerevisiae) | 100 мкг | 83 |
♦ Молібден (пов'язаний з мінералами S. cerevisiae) | 55 мкг | 73 |
♦ Калій (мінерал пов'язаний з S. cerevisiae) | 4 мг | <1 |
Холін (choline bitartrate) | 200 мг | ** |
** Добова величина (DV) не встановлена † Сімейні ферми Лундберг †† Дядя Matt's Органічний ♦ Цей продукт MegaFood проводиться з використанням реальних продуктів, отриманих від наших довірених сімейних фермерських партнерів, корисних харчових дріжджів і доданих поживних речовин. Кожен вітамін або мінерал поєднується з ідеальною цільної їжею, використовуючи наш унікальний процес для забезпечення гарантованої ефективності та переваг оздоровчих з'єднань, присутніх у всій їжі. |