Безглютеновая борошно (кукурудзяна мука, соєве борошно, картопляна мука, рисове борошно, кукурудзяний крохмаль, картопляний крохмаль, ксантанова камедь), органічний дегідратований сік з тростини, органічна шоколадна стружка (органічний цукор, органічний шоколадний лікер, органічне масло какао, соєвий лецитин), масло каноли, масло (може містити аннато), негазовану патоку, кукурудзяний крохмаль, натуральні ароматизатори, яйця, харчову соду, морську сіль, соєвий лецитин (використовуваний в якості емульгатора). Містить: яйце, соя, молоко.
Виробляється в арахісовій господарстві, яке також переробляє пшеницю. Продукти Mi-Del Gluten-Free регулярно тестуються з використанням методу Elisa, щоб гарантувати наявність менше 20 частин на мільйон клейковини.