Тобі знадобиться:
- 3 яйця
- 1 склянка молока
- 1/2 склянки топленої несолоної олії
Нагрійте духовку до 350F. Вистеліть форму для кексів або злегка змастіть і посипте мукою|борошном| краю дна кожної форми.
Змішайте яйця, молоко, масло|мастило| і збивайте віночком до однорідної маси, при необхідності зіскребаючи зі стінок миски. Помірно розподіліть по сковороді або заповніть форму для кексів на 2/3.
Випікайте пироги в центрі духовки, як зазначено нижче, або доки зубочистка, вставлена в середину, не вийде чистою. Перед заморожуванням повністю остудіть.
Розмір каструлі | 18 кексів | 48 міні-кексів | Два 9-дюймові патрони | Два 8-дюймові патрони |
Час випікання | 14-18 хв. | 7-10 хв. | 22-25 хв. | 25-30 хв. |
Мій торт піднявся правильно? Ми використовуємо кращі інгредієнти, щоб приготувати тістечка з багатим домашнім смаком та компактним м'якушем, який легше заморозити, ніж традиційні суміші. Оскільки ми не використовуємо штучні інгредієнти, наші торти піднімаються менше, але наші результати, як подряпини, справді виграють!
Потрібен ще трохи витягу? Ми пропонуємо використовувати 8-дюймові сковороди. Порада для професіоналів: використовуйте дві суміші для торта та глазур, щоб створити приголомшливий три або чотиришаровий торт.
Інструкції на великій висоті: дотримуйтесь інструкцій вище та випікайте при температурі 350 F протягом наступного проміжку часу: 18-24 кексів протягом 13-15 хвилин; два 9-дюймові торти на 16-20 хвилин або два 8-дюймові торти на 18-22 хвилини.
Інструкції без молочних продуктів: використовуйте 3 яйця, 1 склянку води або рослинного молока та 1/2 склянки олії. Виконуйте інструкції вище і випікайте, як зазначено.
Інструкції для веганів: змішайте 3 столові ложки меленого льону та 9 столових ложок води. Залишіть на 2 хвилини, а потім додайте 1 склянку води або рослинного молока та 1/2 склянки олії (каноли, кокосу чи виноградних кісточок). Дотримуйтесь інструкцій вище та випікайте відповідно до вказівок.