Тобі знадобиться:
- 2 яйця
- 2 столові ложки води
- 1/2 склянки рослинної олії
Нагрійте духовку до 350F для металевих або скляних сковорідок (325F для темних/антипригарних сковорідок). Змастіть жиром квадратний лист розміром 8x8 дюймів або 9x9 дюймів. Порада від професіонала: після змащування вистеліть форму пергаментним папером, щоб легко видалити тістечка після випікання.
Змішайте яйця, воду, масло|мастило| і перемішайте у великій мисці до однорідності, зіскребаючи стінки миски при необхідності. Вилити у підготовлену сковороду.
Випікайте від 33 до 37 хвилин|мінути|. Брауні готуються, коли краї тверді, а центр трохи похитується при дотику.
Інструкції для веганів: змішайте 1/3 склянки води та 2 столові ложки меленого насіння льону; дайте постояти 5 хвилин. Змішайте 1/4 склянки кокосової олії, 1/4 склянки мигдальної олії та 1/3 склянки води. Вмішайте суміш для брауні та перемішайте до однорідної маси. Випікайте при температурі 350F протягом 55-60 хвилин або доти, доки зубочистка, вставлена всередину, не вийде чистою. Дайте повністю охолонути, перш ніж нарізати і подавати.
Інструкції на великій висоті: Зменшіть температуру духовки до 325F. Змішайте 2 яйця, 1/3 склянки олії, 1/3 склянки води та 1-2 столові ложки борошна. Додайте|добавляйте| суміш і перемішуйте, поки вона не змішається. Випікайте від 33 до 37 хвилин|мінути|.