Кантрі Бісквіти
- 1 пакет Pamela's Biscuit & Scone Mix
- 12 столових ложок вершкового масла, нарізаного шматочками, добре охолодженого
- 1 склянка молока
Пишне печиво : Зменшіть кількість молока до 3/4 і додайте 2 яйця. Бісквітне печиво : зменшіть кількість вершкового масла|мастила| до 8 столових ложок і збільште кількість молока до 1 1/4 склянки.
Варіанти алергенів : використовуйте еквівалентні замінники олії та молока.
Вихід : 9 великих або 12 середніх печива.
Поставте решітку у верхню третину духовки та розігрійте до 400°. За допомогою настільного міксера з лопатевою насадкою або кондитерським блендером наріжте вершкове масло на суху суміш до утворення крихт розміром з горошину. Додати рідини для змішування. На сковороді, покритій пергаментом, вологими пальцями залийте тісто заввишки від 1 до 1/1 дюйма. Тісто буде м'яким. Використовуйте зубну нитку, гострий ніж, змочений у гарячій воді, або різак для печива, змочений у рисовому борошні, щоб розрізати печиво. Для краплинного печива викопайте великі ложки. Розмістіть печиво на відстані 1 дюйм один від одного. Випікати 20-25 хвилин|мінути|, поки|доки| краю не стануть коричневими. У гарячому вигляді печиво крихке. Подавати з олією та/або медом.
Булочки
- 1 пакет Pamela's Biscuit & Scone Mix
- 8 столових ложок вершкового масла, нарізаного шматочками, добре охолодженого
- 1/2 склянки цукру
- 1 склянка молока
- 1/2 склянки сухофруктів, таких як журавлина або родзинки
- 1/4 склянки нарізаних горіхів (за бажанням)
Урожай: 6 великих або 8 середніх коржів.
Поставте решітку у верхню третину духовки та розігрійте духовку до 375°. Як зазначено вище, нарізати олією борошном, потім додати цукор, молоко, фрукти та горіхи. На сковороді, покритій пергаментом, вологими пальцями розім'яти тісто в коло висотою від 1 до 1 1/2 дюйма і нарізати клинами. За бажанням: змастити молоком і посипати цукром. Випікати від 20 до 24 хвилин|мінути|, поки не підрум'яниться.