Що вам знадобиться:
Яйця, вода або молоко, олія, екстракт ванілі
Млинці (4 дюйми)
Як багато | Змішування | Яйця | Вода чи молоко * | Олія | Екстракт ванілі |
6 | 3/4 чашки | 1 | 1/4 склянки + 1 ст. | 1 ст. | 1 чайна ложка |
12 | 1 1/2 чашки | 2 | 1/2 склянки + 2 ст. | 2 ст. | 2 чайні ложки |
25 | Повна коробка | 4 | 3/4 склянки + 2 ст. | 3 ст. | 1 ст. |
Збийте у великій мисці яйця, воду чи молоко, олію та ванільний екстракт. Додати|добавляти| суміш і збивати до однорідної маси.
Нагрійте трохи смащену маслом сковороду або сковороду на середньому вогні. Вилийте тісто на сковороду, використовуючи 2 ст. тісто для кожного млинця.
Готуйте, доки краї не почнуть сохнути, переверніть і підрум'яніть іншу сторону. Приблизно по 1 1/2 хвилини з кожного боку.
* Якщо тісто густе, додайте по 1 столовій ложці молока або води за раз, поки воно не стане однорідним.
Вафлі (4 дюйми)
Як багато | Змішування | Яйця | Вода чи молоко * | Олія | Екстракт ванілі |
4 | 1/2 склянки | 1 | 3 ст. | 2 чайні ложки | 1 чайна ложка |
12 | 1 1/2 чашки | 3 | 1/2 склянки | 2 ст. | 2 чайні ложки |
25 | Повна коробка | 5 | 3/4 чашки | 3 ст. | 1 ст. |
Розігрійте вафельницю на сильному вогні.
Збийте у великій мисці яйця, воду чи молоко, олію та ванільний екстракт. Додати|добавляти| суміш і збивати до однорідної маси.
Вилити тісто на розігріту вафельницю.
Готуйте на сильному вогні відповідно до інструкцій по вафельниці та подавайте.
* Якщо тісто густе, додайте по 1 столовій ложці молока або води за раз, поки воно не стане однорідним.