Панкейки (10 см/4 дюйми)
Кількість | Суміш | Вода |
6 | 3/4 склянки | 1/4 склянки |
12 | 1 1/2 склянки | 1/2 склянки |
25 | Вся упаковка | 3/4 склянки та 3 ст. л. |
Збивайте воду із сумішшю у великій мисці, поки маса добре не перемішається.
Розігрійте трохи смащену маслом сковороду на середньому вогні. Вилийте тісто на сковороду, беручи 2 ст. л. тесту на кожен млинець.
Коли краї стануть сухими, переверніть та обсмажте з іншого боку до рум'яної скоринки. (близько 1 1/2 хвилини на кожну сторону).
Вафлі (10 см/4 дюйми)
Кількість | Суміш | Вода |
4 | 1/2 склянки | 1/4 склянки |
12 | 1 1/2 склянки | 2/3 склянки |
25 | Вся упаковка | 1 1/4 склянки |
Попередньо розігрійте вафельницю на сильному вогні.
Збивайте воду із сумішшю у великій мисці, поки маса добре не перемішається.
Вилийте тісто в первісному розігрітому вафельниці.
Випікайте на сильному вогні відповідно до інструкцій вафельниці та подавайте.
Збережіть наступного дня. Суміші не містять консервантів.