Кленові Журавлинний Мигдальні Булочки
складові
2 чашки борошна (найкраще, якщо половина цільної пшениці / цільного зерна)
1 столова ложка розпушувача
1 чайна ложка солі
1/3 склянки олії
1/3 склянки кленового сиропу (плюс ще для глазурі)
1/4 склянки холодної води
1 1/2 чайної ложки ванільного екстракту
1 1/2 чайної ложки екстракту мигдалю
1/2 склянки сушеної журавлини
1/4 чашки нарізаного смаженого мигдалю
напрями
Розігріти духовку до 375 градусів.
Змішайте борошно, розпушувач і сіль в середній мисці. Посередині зробіть колодязь і додайте олію, кленовий сироп, воду, екстракти ванілі і мигдалю. Перемішайте, поки не змішаєте (близько 30 секунд). Скласти в журавлину і мигдаль.
Краплі великими ложками на лист печива, окроплені маслом (форма руками). Випікати близько 10 хвилин. Вийняти з духовки і змастити додатковим кленовим сиропом. Поверніть в духовку ще на 35 хвилин, поки зверху злегка не підрум'яниться.
Харчова цінність
Після приготування кожна порція містить 200 калорій, 8 г загального жиру, 0 мг холестерину, 370 мг натрію, 28 г загального вуглеводу і 3 г білка.