- 20 грам білка на порцію
- Легко змішується
- На ринку З 1947 року
- Не містить рекомбінантний бичачий гормон росту
- Перехресна мікрофільтрація
- Нехімічної процес екстракції при малому нагріванні
- Не містить глютену
- Без штучних підсолоджувачів
- Підходить для лакто-вегетаріанців
- З натуральним ванільним смаком
- Харчова добавка
Сироватка є чудовим джерелом білка за рахунок її високої біологічної доступності!
Сироватка є оптимальним джерелом білка за рахунок наступних чинників:
- Ефективне використання в тілі завдяки його високій біодоступності
- Природне джерело амінокислот з розгалуженим ланцюгом
- Природне джерело лактальбумина і імуноглобулінів
Протеїновий порошок Solgar Whey To Go
- Повний профіль незамінних амінокислот
- Висока біодоступність білка
- Ефективний ізолят і концентрат сироваткового білка, отриманий шляхом перехресної мікрофільтрації
- Нехімічної процес екстракції при малому нагріванні
- З вільними L-глутамін і амінокислотами з розгалуженим ланцюгом
- Без глютену і штучних ароматизаторів
- Низький вміст жирів
- Легко змішується
- На 98% без лактози
Solgar Whey To Go Protein Powder - ефективна і передова білкова добавка. Формула містить ізолят і концентрат сироваткового білка, оброблені унікальним чином. Процес перехресної мікрофільтрації забезпечує доступність, засвоюваність і ефективність амінокислот, що містяться в Whey To Go Protein Powder.
Solgar Whey To Go Protein Powder також містить ще два корисних інгредієнта: L-глутамін і амінокислоти з розгалуженим ланцюгом (BCAA) у вільній формі. L-глутамін важливий для підтримки метаболізму білка. Амінокислоти з розгалуженою ланцюгом безпосередньо беруть участь в синтезі білка та сприяють підтримці запасів азоту і вільних амінокислот в м'язах при тренуванні. L-глутамін і амінокислоти з розгалуженою ланцюгом є джерелом енергії для м'язової тканини.
Крім того, Solgar Whey To Go Protein Powder не містить глютену і відрізняється низьким вмістом жиру. Крім того, його смачний аромат ванілі легко і смачно поєднується з водою, молоком або улюбленим соком. Його можна додавати в соуси, супи, пластівці, кекси, млинці та іншу випічку. Це відмінний спосіб додати додатковий високоякісний протеїн в щоденний раціон.