- найвища якість
- Свіжий продукт
- Сорт чаю з повіту Аньсі "Бен Шан"
- Розраховано на 50 чашок
- Тільки чайне листя
походження
Аньси, провінція Фуцзянь, Китай. Улун «Зелений дракон» вирощується в горах Аньси, батьківщиною чаю улун в Китаї. У Аньси є кілька сортів чаю улун (щонайменше 12), кожен з яких має свій власний ароматичний букет. Найбільш відомим серед цих сортів є Тегуаньінь. Зелений дракон (сорт Бен Шан) - це молодий сорт, званий клональний. Він вирощується в основному біля села Раоян в Аньси. Він має сильні, важкі гілки і яскраво забарвлені, виразні листя у формі еліпса. Його аромат має деяким подібністю з сортом Тегуаньінь.
зелені
улун варіюються в плані аромату (від м'якого і квіткового до сильного з легким присмаком грінок) і колірного спектра (від світло-зеленого до темного) в залежності від використовуваного методу обробки. Зелений Дракон - це улун з низьким окисленням.
Зав'ялювання на сонці
Для зеленого дракона зрілі листя вириваються, а потім вялятся на сонці (якщо дозволяє погода) для зменшення їх вологості.
традиційне скручування
Після досягнення потрібної м'якості застосовують методи скручування, які включають в себе обертання листя тканиною, а потім зв'язування тканини, після чого - щільне зв'язування тканини в форму кулі.
запікання
Потім листя злегка запікаються. Для досягнення оптимальної форми і смаку виконуються серії скручування і повторного запікання. Завершальний етап обробки - остаточне запікання.
Смакової і ароматичний букет
Однорідний золотий настій з трав'яними нотами, легким квітковим ароматом і присмаком грінок.
шлях чаю
Чайне мистецтво універсально. Ми почали працювати з чаєм в 1997 році, ставши сполучною ланкою чайної культури. Ми команда любителів чаю, мають різний життєвий досвід і походять з різних культур, займаємося мистецтвом чайної церемонії в наших чайних, розташованих в Портленді, Орегон. Ми подорожуємо, вчимося, насолоджуємося і шукаємо нове, щоб запропонувати вам чисті чаї з приголомшливим ароматом, наповнені глибоким мистецтвом і воістину володіють душею. Таким чином, ми покращуємо якість життя людей, підтримуємо мистецтво вживання чаю і сприяємо збереженню навколишнього середовища.