Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чай улун "Зелений дракон", The Tao of Tea, 35 унції (100 г)

Під замовлення 9-14 днів
Артикул: TOT-41020
581 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки
Замовити швидко
Характеристики
Форма випуску Чай
Сертифікати та дієта Кетогенна дієта, Палео
Спосіб Від 2000 грн*
Кур'єр по м. Київ безкоштовно
Адресна доставка безкоштовно
безкоштовно
безкоштовно

Детальніше про доставку

Вид оплати Умови
Готівка оплата при отриманні
Банківська карта оплата картою через сервіси Privat24 та LiqPay
Каса банку або термінал переказ оплати через касу банку або термінал самообслуговування Приватбанк
  • Контроль термінів придатності;
  • Повернення коштів при відмові;
  • Тільки оригінальна продукція.

  • найвища якість
  • Свіжий продукт
  • Сорт чаю з повіту Аньсі "Бен Шан"
  • Розраховано на 50 чашок
  • Тільки чайне листя

походження
Аньси, провінція Фуцзянь, Китай. Улун «Зелений дракон» вирощується в горах Аньси, батьківщиною чаю улун в Китаї. У Аньси є кілька сортів чаю улун (щонайменше 12), кожен з яких має свій власний ароматичний букет. Найбільш відомим серед цих сортів є Тегуаньінь. Зелений дракон (сорт Бен Шан) - це молодий сорт, званий клональний. Він вирощується в основному біля села Раоян в Аньси. Він має сильні, важкі гілки і яскраво забарвлені, виразні листя у формі еліпса. Його аромат має деяким подібністю з сортом Тегуаньінь.

зелені
улун варіюються в плані аромату (від м'якого і квіткового до сильного з легким присмаком грінок) і колірного спектра (від світло-зеленого до темного) в залежності від використовуваного методу обробки. Зелений Дракон - це улун з низьким окисленням.

Зав'ялювання на сонці
Для зеленого дракона зрілі листя вириваються, а потім вялятся на сонці (якщо дозволяє погода) для зменшення їх вологості.

традиційне скручування
Після досягнення потрібної м'якості застосовують методи скручування, які включають в себе обертання листя тканиною, а потім зв'язування тканини, після чого - щільне зв'язування тканини в форму кулі.

запікання
Потім листя злегка запікаються. Для досягнення оптимальної форми і смаку виконуються серії скручування і повторного запікання. Завершальний етап обробки - остаточне запікання.

Смакової і ароматичний букет
Однорідний золотий настій з трав'яними нотами, легким квітковим ароматом і присмаком грінок.

шлях чаю
Чайне мистецтво універсально. Ми почали працювати з чаєм в 1997 році, ставши сполучною ланкою чайної культури. Ми команда любителів чаю, мають різний життєвий досвід і походять з різних культур, займаємося мистецтвом чайної церемонії в наших чайних, розташованих в Портленді, Орегон. Ми подорожуємо, вчимося, насолоджуємося і шукаємо нове, щоб запропонувати вам чисті чаї з приголомшливим ароматом, наповнені глибоким мистецтвом і воістину володіють душею. Таким чином, ми покращуємо якість життя людей, підтримуємо мистецтво вживання чаю і сприяємо збереженню навколишнього середовища.

Рекомендації по Застосуванню

Як заварювати Зелений дракон

Заварюйте одну чайну ложку листя в дванадцяти унцій чистої джерельної або фільтрованої води при температурі 185 ° F протягом чотирьох хвилин. Цей чай можна заварювати мінімум 2 рази.

інші Інгредієнти

Улун листя чаю.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору