- Artisan Quality
- чистий чай
- прісна
- Міністерство сільського господарства США
- Варить 60 чашок
- Сертифікований органічний QAI
Походження - Фуцзянь, Китай
Білий піон, також відомий як «бай Мудан», є популярним білим чаєм з провінції Фуцзянь.
Білий чай
Білий чай готують тільки з недавно пророслих бруньок і молодих листя чайної рослини. Волосся листа або «пух» на цих листах надають пиву медову текстуру. Листя сушать на прямому сонці з мінімальним окисненням або взагалі без нього.
Фуцзянь
Провінція Фуцзянь розташована вздовж південно-східного узбережжя Китаю. Субтропічний морський клімат Фуцзянь особливо сприяє вирощуванню чаю. Провінція має 1600-річну історію з чаєм. Найраніший письмовий звіт про виробництво чаю в Фуцзянь зберігається на кам'яній табличці в «Ліан Хуа Фен» (Пік Лотос) в окрузі Наньань.
Пора року
Білий піон проводиться на початку літа. Це оптимальний час, коли листя має яскраво виражені сиве волосся, характерні для гладких білих чаїв.
профіль смаку
Ніжний, трав'яний, осінній аромат з дуже гладким, солодким, горіховим смаком.
Рекомендації щодо застосування
Заваріть дві чайні ложки листя в восьми унціях чистої джерельної води при температурі 175ºF протягом чотирьох хвилин. Забезпечує як мінімум два вливання.
інші інгредієнти
Органічний білий чай залишає.