Дикальцийфосфат, концентрат сироваткового білка (молоко), мікрокристалічна целюлоза, полімери глюкози, аргінін-кетоглутарат, висушена аргентинська печінку (бичача), стеаринова кислота, стеарат магнію, карбонат кальцію, діоксид кремнію, пантотенат d-кальцію, aspergillus niger, bacillus subtilis, лецитин (соя), фумарат карнітину, цитрат кальцію, ламінарія, люцерна, шипшина, рисові висівки, петрушка, лопух, фармацевтична глазур. Зроблено в приміщенні GMP на обладнанні, яке обробляє молоко, сою, яйце, арахіс, горіхи дерев, рибу, молюсків і пшеницю.
Інгредієнти Примітки: VegPeptase 2000 є кислотно-стабільну суміш ферментів протеази, отриману в результаті ферментації НЕ-ГМО, ідентичних за своєю природою штамів Aspergillus niger і Bacillus subtilis.