склад |
Розмір порції: 1 рівень Совок (близько 2 столових ложок або 10 г) |
Кількість порцій в контейнері: приблизно 60 |
| Кількість на порцію | % Денний стоімості¹ |
калорії | 30 | |
Калорії від жиру | 5 | |
всього жирів | 1 г | 2% |
всього вуглеводів | 4 г | 1% |
дієтичне волокно | 1 г | 4% |
Sugars | 1 г | + |
білка | 3 г | 6% |
Вітамін А (у вигляді бета-каротину) | 8 000 МО | 160% |
Вітамін С | 60 мг | 100% |
кальцій | 100 мг | 10% |
Залізо | 3 мг | 17% |
натрій | 55 мг | 2% |
калій | 350 мг | 10% |
Ідеальна суміш зеленого соку | 5000 мг | + |
Сік ячмінної трави *, сік люцерни *, сік пшеничного трави *, соус з вівсяної муки * | | |
Ідеальна білково-мінеральна суміш | 3,300 мг | + |
Спіруліна, Ris Bran Solubles, Chlorella, Calcified Red Algae, Kelp | | |
Маткова матриця Poten-Zyme Whole Food | 1,200 мг | + |
Barley Grass *, вівсяна трава *, пшенична трава *, люцерна-трава *, амарант-паросток, проростка квиноа, просо-паросток, гречана паросток *, шипшина з Баранче, паростка сочевиці, паростка бобу з адзуки, насіння льону *, насіння соняшнику , гарбуз Seed Sprout *, Chia Seed Sprout, насіння насіння кунжуту * | | |
Екстракт чорниці Acerola (фрукти) | 300 мг | + |
Perfect Veggie Juice Blend | 200 мг | + |
Люцерна (Буряк), Буряк (Корінь), Морква * (Корінь), Брокколі * (Квітка і стебло), Томати * (Фрукти), Огірки * (Гарбузовий), Кале * (Лист), Шпинат * (Лист), Петрушка * (Листя), зелена капуста * (лист), селера * (стебло), кольорова капуста * (квітка і стебло), перець дзвони * (фрукти), спаржа * (квітка і стебло), брюссельська капуста * (лист), цибуля * (цибулина), часник * (цибулина), імбир * (корінь) | | |
Пробіотична суміш (1 млрд. КУО) ² | 7 мг | + |
Lactobacillus plantarum, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium lactis, Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium breve, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus casei, Lactobacillus salivarius, Lactobacillus acidophilus | | |
¹ Відсоток денних значень заснований на дієті в 2000 калорій. + Щоденна вартість не встановлена. * Органічні ² Коефіцієнт CFU на обслуговування під час виробництва |