Омега-3 добавки вивчаються протягом десятиліть, і на сьогоднішній день вже доведено, що вони допомагають знизити запальний процес в організмі, зменшити больові відчуття в суглобах, поліпшити роботу серця і судин, а також налагодити емоційний фон.

Норвезький риб'ячий жир виготовляється з порід риби, яка мешкає в норвезьких холодних водах.

Є кілька факторів, згідно з якими Омега-3 вважається кращою, ніж продукція інших брендів:

  1. Більш висока концентрація норвезького рибного жиру

У морі в Норвегії виявлено найбільш висока концентрація фітопланктону в світі.

Ці різновиди риб, зазвичай, містять більш високий рівень жирних кислот Омега-3, які рідко можна знайти у порід, спійманих в інших куточках світу.

 

2. Менше впливу ртуті

Вважається, що в норвезьких водах міститься менше бруду, який знижує вплив негативних речовин на рибу.

 

3. Норвезький риб'ячий жир піддається більш суворим правилам тестування

Продукти з Норвегії мають репутацію масел, що відповідають найсуворішим лабораторним нормам.

На відміну від деяких харчових добавок, розроблених в інших країнах, норвежці слідують за стандартами і європейськими нормами фармакопеї.

 

Якщо продукти дійсно якісні, вони повинні бути сертифікованими, а також відповідати стандартам Європи. 

Як риб'ячий жир став Омега 3 комплексом?

1. Спочатку цей продукт вилучають із печінки і тушок океанічної глибоководної риби.

  1. На другому етапі з риб'ячого жиру ми отримуємо кислоти Омега 3. Етиловий спирт дозволяє відокремити від суміші жирні кислоти. У такій формі найчастіше кислоти Омега 3 починають капсульоватиі пропонувати їх в комплексах. В даному випадку ви зможете побачити на упаковці напис Ethyl Esters.
  2. Оскільки кислоти Омега 3 краще засвоюються у формі тригліцеридів, деякі преміум бренди після отримання етилового ефіру знову відновлюють його в тригліцеридову форму.

Особливості та переваги норвезького риб'ячого жиру

З кожним роком риб'ячий жир стає все більш затребуваним. І в цьому немає нічого дивного. Для нього характерні різні переваги, серед яких:

  • Поліпшення стану шкірного покриву
  • Підтримка здоров'я серця і судин
  • Регулювання рівня холестерину в крові
  • Зменшення больових відчуттів при артриті
  • Захист шкіри від негативного впливу на неї сонячних променів
  • Зменшення дерматитів і алергічних реакцій
  • Уповільнення процесів руйнування хрящової тканини
  • Поліпшення розумової діяльності – уваги і пам'яті, підвищення працездатності
  • Підтримка кровоносної та імунної системи
  • Стимуляція репродуктивної функції
  • Зменшення ризику розвитку хвороб очей
  • Допомога при лікуванні депресивного стану

Риб'ячий жир з Норвегії займає лідируюче місце на сучасному ринку. Це жир, який витягують з риб, що мешкають в норвезьких водах з мінімальним рівнем забруднення.

Харчові добавки, в яких міститься норвезький риб'ячий жир, є в повній мірі доступними. Є багато відомих брендів, кожен з яких хороший по-своєму.

Як приймати риб'ячий жир з Норвегії?

В Америці не існує на даний момент офіційних норм споживання цієї харчової добавки. Але деякі країни радять в профілактичних цілях приймати від 300 до 500 мг риб'ячого жиру в день.

Не рекомендується споживати більше 3-х грамів добавки на добу.

Ця добавка також корисна і для дітей. Починаючи з 2-х років, дитина може почати приймати 250 мг риб'ячого жиру Омега 3 в день.